Ασφαλτοτάπητας στο πάρκινγκ του χιονοδρομικού και αντικατάσταση τάπητα στην ΕΟ Τρίπολης – Πύργου (vid)

Ασφαλτοτάπητας στο πάρκινγκ του χιονοδρομικού και αντικατάσταση τάπητα στην ΕΟ Τρίπολης – Πύργου (vid)

Ιανουάριος 08, 2019 - 14:02
5 σχόλια

Ο «Τηλέμαχος» δεν «χτύπησε» ιδιαίτερα την Αρκαδία επεσήμανε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας σε δηλώσεις του την Τρίτη 8 Ιανουαρίου.

Υπήρχαν κάποια προβλήματα λόγω παγετού τα οποία αντιμετωπίστηκαν με ρίψεις αλατιού

Χθες  υπήρξαν εγκλωβισμένοι στον οικισμό Παλάτος στου δήμου Μεγαλόπολης, αλλά όχημα της ΠΕ Αρκαδίας βρέθηκε στο σημείο και άνοιξε τον δρόμο. Επίσης έγιναν παρεμβάσεις σε δρόμους που οδηγούσαν σε κτηνοτροφικές μονάδες τόνισε.

Ο κ. Γιαννακούρας μίλησε και για τον δρόμο που οδηγεί στο χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου, καθώς υπήρχαν υπόνοιες ότι η ΠΕ Αρκαδίας δεν κάνει συχνές ρίψεις αλατιού, σημειώνοντας  ότι ο δρόμος ανήκει στο δασαρχείο, αλλά η περιφέρεια συμβάλει με ρίψεις αλατιού  όσο μπορεί προκειμένου ο δρόμος να μένει ανοιχτός για τους επισκέπτες.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η περιφέρεια έχει εντάξει έργο 300.000 ευρώ για αντικατάσταση του τάπητα από την Εθνική οδό Τρίπολης – Πύργου μέχρι το χωριό Καρδαράς στο οποίο υπάρχουν πολλές λακκούβες και επίσης θα γίνει ασφαλτοτάπητας στο παρκινγκ του χιονοδρομικού Κέντρο Μαινάλου.

Υπάρχει εργολάβος και έως τον Απρίλιο θα ολοκληρωθούν οι εργασίες

Έφ.Κ

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ασφαλτοτάπητας στο παρκινγκ του χιονοδρομικού Μαινάλου


5 Σχόλια

Δεν εχει αρμοδιοτητα η περιφερεια για το χιοκοδρομικο του καρδαρα.... Το χωρο τον εκμεταλλευεται ιδιωτης. Και ο δροκος απο ε.ο. τριπολης πυργου προς χιονοδρομικο, αποτελει αρμοδιοτητα του δημου τριπολης.

ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝΚ ΔΙΑΝΥΕΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 9 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΕΝΟ ΔΡΟΜΟ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΗΜΑΔΙ ΑΥΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ?

σωστος ο 1.22 εχουμε σπασει τα αυτοκινητα μας με τυς κρατηρες-γουβες ,μονο να τα παιρνουν θελουν οι του χιονοδρομικου ,καμια βελτιωση σε πιστες κλπ οταν στο διπλανο πχ καλαβρυτα ειναι ετη φωτος μπροστα και θα ριξουν και αλλα εκατομμυρια απο οτι ανακοινωσαν

Τι δουλειά έχει το δημόσιο να ασφαλτοστρώνει ιδιωτικό παρκινγκ? Επι τη ευκαιρία ο ιδιώτης πληρώνει το ρευμα στην ΔΕΗ ή και αυτό το πληρώνουν τα... κοροιδα οι δημότες ?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.