Ασφαλτοστρώθηκε ο δρόμος προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου (pics,vid)

Ασφαλτοστρώθηκε ο δρόμος προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου (pics,vid)

Ιούλιος 22, 2019 - 18:00
4 σχόλια

Ένα ακόμα έργο, που στηρίζει τον τουρισμό και την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας στην Αρκαδία, υλοποίησε η Περιφέρεια Πελοποννήσου-ΠΕ Αρκαδίας.

Όπως αναφέρει ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Γιαννακούρας Βαγγέλης , πρόκειται για το έργο της ασφαλτόστρωσης και διαγράμμισης του δρόμου προς το "καμάρι" μας , το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου, που κάθε Χειμώνα, γεμίζει από επισκέπτες.

Στη διάρκεια της θητείας μας προσπαθήσαμε να υλοποιήσουμε έργα υποδομών που θα βοηθήσουν στην τουριστική ανάπτυξη και στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα, που αποτελούν και τους δύο πυλώνες στους οποίους δώσαμε ιδιαίτερη βαρύτητα.

 

"Εμείς θα είμαστε εδώ για να στηρίζουμε τους ανθρώπους που έμειναν στον τόπο μας... Η Αρκαδία άλλωστε για μένα, όπως το έχω επισημάνει, είναι στην καρδιά μου και αυτό δεν αλλάζει.

Με αφορμή την παρουσία μου στις εκδηλώσεις για την 75η επέτειο του Ολοκαυτώματος της Βλαχέρνας επισκέφτηκα εκ νέου το δρόμο προς το Χιονοδρομικό Μαινάλου, που αποτελεί "καμάρι" για την Αρκαδία μας και προσελκύει πλήθος επισκεπτών τη χειμερινή περίοδο τονώντας την τοπική οικονομία. Στο δρόμο έπεσε νέος ασφαλτοτάπητας και πριν λίγες μέρες έγινε και η διαγράμμιση. Το έργο ήταν προϋπολογισμού 300 χιλιάδων ευρώ.

Επίσης βρέθηκα και στην Κώμη, όπου και εκεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου ανταποκρινόμενη στο πάγιο αίτημα των κατοίκων μέσω του Προέδρου τους, φίλου Γιάννη Ντόκου Γιάννης Ντόκος προχώρησε στην ασφαλτόστρωση του δρόμου προς το χωριό που αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα. Μία περιοχή την οποία στηρίξαμε και από τη θέση που θα είμαστε το επόμενο διάστημα θα συνεχίζουμε να στηρίζουμε. Η Κώμη έχει νέους ανθρώπους που ασχολούνται με την γεωργία και την Κτηνοτροφία και η στήριξή μας στον πρωτογενή τομέα και μέσω των υποδομών στο οδικό δίκτυο ήταν, είναι και θα είναι δεδομένη.

Και έπεται συνέχεια έργων μέχρι τη λήξη της θητείας μας."

Video: 

Διαγράμμιση στο νέο ασφαλτοτάπητα στο δρόμο προς το Χιονοδρομικό Μαινάλου


4 Σχόλια

1.850 m . Προφανως τωρα που θαρθει ο χρηματοδοτης εργολαβος και χωρις αδεια που ριχνει 1cm και πιστοποιει 6cm θα φτιαξει δεκαδες χιλιαδες χιλιομετρα

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ . ! ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΝ ΕΦΤΙΑΞΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ , ΑΚΡΙΤΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΑΣΚΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ . . . .

22:49 Λεφτά του Δήμου είναι μαντάμ και τα υλοποίησε η περιφέρεια... μάθε μπαλίτσα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.