Ασφαλτόστρωση του δρόμου Τρίπολης - Άστρους (video)

Ασφαλτόστρωση του δρόμου Τρίπολης - Άστρους (video)

Οκτώβριος 01, 2014 - 11:31
0 σχόλια

Στην τελική ευθεία δείχνει να βρίσκεται το έργο της περιφέρειας Πελοποννήσου Κουμπίλα- Λουλούδι

Στην τελική ευθεία δείχνει να βρίσκεται το έργο της περιφέρειας Πελοποννήσου Κουμπίλα- Λουλούδι με το οποίο θα έρθει πιο κοντά η Τρίπολη με την παραλιακή Αρκαδία όπως τη Βόρεια και τη Νότια Κυνουρία.

Σύμφωνα με τις πρόσφατες πληροφορίες από τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου έχουν ξεκινήσει εργασίες ασφαλτόστρωσης φέρνοντας έτσι ακόμα πιο κοντά την παράδοση του δρόμου ο οποίος τόσο έχει ταλαιπωρήσει τους διερχόμενους οδηγούς.

Η αντιπεριφερειάρχης κ. Ντίνα Νικολάκου σε δηλώσεις της στο ArcadiaPortal ανέφερε ότι η ολοκλήρωση και παράδοση του έργου στους δικαιούχους Αρκάδες και σε ολόκληρη την Πελοπόννησο βρίσκεται κοντά. Ένα έργο που έρχεται με πολλά προβλήματα από το παρελθόν ολοκληρώνεται καθώς με επιμονή η περιφέρεια Πελοποννήσου θέλησε να φέρει εις πέρας.

Η ασφαλτόστρωση έχει ξεκινήσει και αναμένεται να ολοκληρωθεί τις προσεχείς μέρες. Η περιφέρεια Πελοποννήσου έχει δεσμευτεί τόνισε η αντιπεριφερειάρχης να παραδώσει χωρίς κανένα πρόβλημα και με απόλυτη ασφάλεια ένα οδικό έργο το οποίο ασφαλώς θα ωφελήσει στο έπακρο ολόκληρη την Αρκαδία.

Η διαγράμμιση και η σήμανση του οδικού τμήματος επίσης θα ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες, φέρνοντας ακόμα πιο κοντά το μεγάλο έργο της περιφέρειας Πελοποννήσου στην ολοκλήρωση και στην παράδοση του.

Φωτογραφίες αρχείου

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ασφαλτόστρωση στο δρόμο Τρίπολης - Άστρους


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.