Άρτος και... πορνό στην ΕΡΤ (vid)

Άρτος και... πορνό στην ΕΡΤ (vid)

Σεπτέμβριος 14, 2016 - 10:09
1 σχόλια

Τι παρατήρησαν οι συντάκτες του techsmart.gr; Ότι οι υπολογιστές της ΕΡΤ στο ιστορικό τους έχουν γνωστή σελίδα πορνογραφικού υλικού και μάλιστα δεν μπαίνουν καν στον κόπο να σβήσουν το ιστορικό ώστε να μην μαθαίνει όλη η Ελλάδα -ή έστω το 2% που τους βλέπει- ότι αντί να εργάζονται σκληρά για την ενημέρωση των τηλεθεατών, «εργάζονται σκληρά» για την... προσωπική τους χαρά εν ώρα εργασίας.

Το σλόγκαν της εν λόγω ιστοσελίδας είναι «All you need is your hand», δηλαδή «το μόνο που χρειάζεσαι είναι το χέρι σου». Ξεροβήχουμε και λέμε για τους σκληρά εργαζομένους της ΕΡΤ ότι χρειάζεται και λίγο μυαλό, μια σταλιά, βρε παιδιά, για να μην ξεμπροστιάζεσαι. Το ξέρουν ως και τα δεκαπεντάχρονα.

Η ανάρτηση του περιοδικού:

«Ένα κατατοπιστικότατο ρεπορτάζ είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στο σημερινό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 για το ηλεκτρονικό Πόθεν έσχες.

»Όσο η δημοσιογράφος περιγράφει τη διαδικασία της ηλεκτρονικής υποβολής δηλώσεων Πόθεν έσχες, περνάνε μπροστά από τις οθόνες μας πλάνα από δημόσιες υπηρεσίες, από αστυνομικούς, αλλά και ένα κοντινό πλάνο το οποίο τραβήχτηκε σε έναν υπολογιστή της ΕΡΤ.

»Αν παρατηρήσετε καλύτερα θα διαπιστώσετε ότι σε αυτό τον υπολογιστή, πέρα από το πλάνο του ρεπορτάζ έχουν τραβηχτεί και άλλα πράγματα.

»Την ώρα που ο δημοσιογράφος πληκτρολογεί τη διεύθυνση για τη δήλωση του «Πόθεν έσχες», το google chrome προτείνει με βάση το ιστορικό το pornhub. Αν πάτε να δηλώσετε ηλεκτρονικά το «Πόθεν έσχες» σας, πηγαίντε και στο pornhub να βαρέσετε μια, να ηρεμήσετε», γράφει το περιοδικό.

(ΠΗΓΗ: techsmart.gr)

Ειδήσεις: 
Video: 

Το Pornhub σε δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Δηλ. δεν έφτανε το πρόγραμμα;; χρειαζόταν επιβεβαίωση πως πρόκειται για κανάλι της μλκς;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.