Άρθρο - Τρεις μέρες πριν την δεύτερη Κυριακή

Άρθρο - Τρεις μέρες πριν την δεύτερη Κυριακή

Νοέμβριος 11, 2010 - 15:07
9 σχόλια

Τρεις ημέρες μένουν από την δεύτερη εκλογική αναμέτρηση, όπου θα αναδειχθεί ο νέος Δήμαρχος Τρίπολης και αν θέλει κανείς να βγάλει μερικά συμπεράσματα από τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής, τότε το σίγουρο είναι πώς ο συνδυασμός «ΝΕΑ ΤΡΙΠΟΛΗ» του υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Σμυρνιώτη έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη στις εκλογές της 14ης Νοεμβρίου.

Στα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής αποδείχθηκε περίτρανα η δυναμική που έχει ο συνδυασμός «ΝΕΑ ΤΡΙΠΟΛΗ», καθώς η διαφορά των δώδεκα ποσοστιαίων μονάδων είναι από τις μεγαλύτερες που έχουν καταγραφεί τα τελευταία χρόνια στις Δημοτικές Εκλογές.

Η διαφορά αυτή γίνεται σημαντικότερη, διότι πλέον ο Δήμος Τρίπολης δεν είναι ένας απλός δήμος με τα δέκα χωριά του τριγύρω, αλλά πλέον συγχωνεύθηκε με άλλους επτά που καλύπτουν σχεδόν το μισό του Νομού Αρκαδίας.

Η διαφορά στους ψήφους ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ειδικά στις περιοχές των πρώην Δήμων Τρίπολης, Λεβιδίου, Τεγέας και Σκυρίτιδας, που όχι μόνο ήταν μπροστά σε ψήφους ο συνδυασμός «ΝΕΑ ΤΡΙΠΟΛΗ» αλλά υπήρξε και μία δυναμική που δεν αφήνει πολλά περιθώρια αντίδρασης στον άλλο συνδυασμό εν όψει της δεύτερης Κυριακής.

Ιδιαίτερη αναφορά ωστόσο θα πρέπει να γίνει στη Νεστάνη, όπου ο συνδυασμός του Γιάννη Σμυρνιώτη κέρδισε παρά την εντοπιότητα που χαρακτηρίζει το δεύτερο συνδυασμό. Ένα μήνυμα ακόμη που εκφράστηκε από την πρώτη Κυριακή και το οποίο πρέπει να επισημανθεί λίγες ημέρες πριν την τελική έκβαση.

Η πορεία νίκης εκφράστηκε την προηγούμενη Κυριακή και όλα δείχνουν πώς η προσπάθεια του συνδυασμού «ΝΕΑ ΤΡΙΠΟΛΗ» θα ολοκληρωθεί με επιτυχία την προσεχή Κυριακή. Οι πολίτες των οκτώ νέων Δήμων έχουν τον πρώτο λόγο και έδειξαν την προτίμηση τους στο Γιάννη Σμυρνιώτη, που μέσα από τις προεκλογικές ομιλίες του έδειξε πώς έχει έτοιμο σχέδιο δράσης για μία «Νέα Τρίπολη, Μεγάλη και Σύγχρονη» όπως δηλαδή την οραματίζεται αυτός και οι συνεργάτες του.

Διότι, την προηγούμενη Κυριακή ο κόσμος ψήφισε το συνδυασμό που έχει συγκεκριμένο πλάνο, πρόγραμμα και όραμα για την «επόμενη μέρα» του νέου «Καλλικρατικού Δήμου Τρίπολης»

Οι εκλογές της 14ης Νοεμβρίου θα αναδείξουν οριστικά το Νέο Δήμαρχο Τρίπολης και όλα δείχνουν πώς ο λαός θα ανεβάσει στο Δημαρχιακό θώκο το Γιάννη Σμυρνιώτη, θέλοντας να κάνει μία αλλαγή σε πρόσωπα, σε ιδέες, σε νοοτροπία, σε φιλοσοφία, αφήνοντας πίσω του το παλιό και φθαρμένο.

Αυτό μάλιστα εκφράστηκε σε μεγάλο βαθμό και στις επιλογές των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, που έδειξαν από την πλευρά τους κέφι, ενθουσιασμό και διάθεση για δουλειά και τρέξιμο σε όλη την προεκλογική περίοδο και που αναμένεται να δείξουν και από τη πρώτη μέρα ανάληψης των νέων καθηκόντων τους.

Κ.Π


9 Σχόλια

Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΙΣ!!

ΕΠΕΙΔΗ Ο ΦΙΛΟΣ <<Κ.Π.>> ΓΡΑΦΕΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ,ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟ.ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΟΤΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ (ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΙΣ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ),ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ, ΓΙΑΤΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ Κ ΠΕΤΑΞΕ ΕΚΤΟΣ ΑΚΟΜΗ Κ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛ.ΚΟΤΣΙΑΝΗ.

ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ Κ ΣΕ ΝΕΣΤΑΝΗ Κ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑ.ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ Κ.ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΗΣ Ν.Δ.ΕΝΩ Ο Κ.ΠΑΥΛΗΣ ΗΤΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ Κ ΕΙΧΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Κ.ΔΕΛΦΑΚΗ Κ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΝ Κ.ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ!

Εχουμε και λεμε.... Μπόζος, Σαμπράκος, Μπισιούλης, Σαμαρτζής, Λουμπαρδιάς,κ.α. Το ήθος και η αξιοπρέπεια αυτών των ανθρώπων αποτελεί εχέγγυο των δυνατοτήτων αυτού του συμβουλίου. Τα νιάτα συναντούν την εμπειρία. Η επιτυχία πρέπει να θεωρείται δεδομένη...

ΟΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΡΛΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΚΑΚΗΣ? ΑΤΟΜΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΑΣ ΒΓΗΚΑΝ ΨΗΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.

Αυτοί που είπες είναι εξίσου καλοί, αλλα πρέπει να αστειεύεσαι όταν υποστηρίζεις ότι οι 5 προαναφερθέντες δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα... Εκτίθεσαι...

Τους άλλους γιατί τους αναφέρεις αφού είναι ξεκάθαρο ότι εσύ τον ψήφισες τον καθηγητή σου!!!!!!!!!! Ή μήπως είναι συγγενής σου?????

Εσυ γιατι τους ακυρώνεις ακριβως? Εχεις κατι εναντιον τους? Εισαι καποιος απο τους υπολοιπους και θιχτηκες? Γιατι εγω απλα ανεφερα καποια ονοματα, δεν απεκλεισα κανεναν...

Τον υπαινιγμο σου δεν καταλαβα... Θες να σου πω τι ψηφισα ή ποιοι ηταν οι καθηγητες μου? Είχα και τον Μπιστόλα, αν ενδιαφέρεσαι...