Άρθρο: "Όχι άλλη λάσπη στον Τατούλη"

Άρθρο: "Όχι άλλη λάσπη στον Τατούλη"

Σεπτέμβριος 18, 2010 - 17:35
10 σχόλια

Για όποιον σπεύσει να μας επικρίνει θέλουμε εξαρχής να ξεκαθαρίσουμε ότι αν είχαμε αντιληφθεί λάσπη να διακινείται και ενάντια στο πρόσωπο του κ. Δράκου, με τον ίδιο τρόπο θα είχαμε αντιδράσει!

Σε συνέχεια της καταγγελίας που έφθασε στο Arcadia Portal ότι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης, στο πλαίσιο των κοινοβουλευτικών του καθηκόντων ως Βουλευτής Αρκαδίας, είχε υπερασπίσει τα συμφέροντα του αρκαδικού λαού και είχε καταφερθεί ενάντια στους μεσσήνιους πολίτες , κάναμε μια μικρή έρευνα ως οφείλουμε. Ανατρέχοντας στο site του κ. Τατούλη www.tatoulis.gr βρήκαμε τα πλήρη κείμενα των ερωτήσεων του κ. Τατούλη και δεν κρύβουμε την κατάπληξή μας.

Είναι σαφές ότι σχετικά με το ζήτημα του ΕΣΠΑ , το μέλημα του κ. Τατούλη είχε να κάνει με τους λόγους για τους οποίους η ηγεσία του υπουργείου ανάπτυξης δεν είχε εντάξει και την Τρίπολη, και τη Σπάρτη και το Άργος και το Ναύπλιο και την Κόρινθο. Αναφέρει αναλυτικά ο κ. Τατούλης: "Ως εκ τούτου, ερωτάσθε κ. Υπουργέ: Με βάση ποια επιστημονικά, κοινωνικά, οικονομικά και αναπτυξιακά κριτήρια αποκλείστηκαν από την αξιολόγηση η Τρίπολη, η Κόρινθος, το δίπολο ʼργος – Ναύπλιο και η Σπάρτη;" Οπότε, αυτό που γράφεται ότι ο κ. Τατούλης ενδιαφέρεται μόνο για τον τόπο καταγωγής του είναι μεγάλο ψέμα και πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα. Όσον δε αφορά το θέμα του Εφετείου, πρόκειται για το διοικητικό εφετείο (αυτό που εκδικάζει φορολογικές και άλλου τέτοιου τύπου διαφορές) που τότε, στην είδηση ότι ενδεχομένως θα μεταφερθεί στη Μεσσηνία, είχε επαναστατήσει και ο δικηγορικός σύλλογος και οι πολίτες που θα υφίσταντο τρομακτική ταλαιπωρία για ήσσονος σημασίας ζητήματα.

Αξίζει τον κόπο να δείτε τα κείμενα και των δύο ερωτήσεων και να καταλάβετε τι σημαίνει λάσπη:

http://www.tatoulis.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=129&Ite...

http://www.tatoulis.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=118&Ite...

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο κ. Τατούλης εχει πάντοτε θετική εικόνα για το διάλογο στην κοινωνία, και ως εκ τούτου έχει αναρτημένες όλες του τις ενέργειες στο διαδίκτυο και στην προσωπική του ιστοσελίδα. Ο στόχος του είναι οι πολίτες να ανατρέχουν ελεύθερα και να αξιολογούν μόνοι τους αντικειμενικά και αμερόληπτα την πληροφόρηση χωρίς άλλους μεταπράτες και ενδιάμεσους που διαστρέφουν την επικοινωνία. Τέλος, εμείς ως Αρκάδες δεν μπορούμε να μην συμπεράνουμε ότι προφανώς οι Μεσσήνιοι συμπολίτες μας για να αντιδρούν έτσι, μάλλον δεν είχαν την τύχη να δουν πολιτικούς που αγωνίζονται για τα συμφέροντα των εντολέων τους πολιτών, όπως εμείς στην Αρκαδία...

Όσο για το θέμα τι θα κάνει το ΠΑΣΟΚ με τον Τατούλη, έχουμε καταλήξει ότι περισσότερο ενδιαφέρει τους δεξιούς παρά τους πασόκους. Κι αυτό διότι, όλη την ώρα τροφοδοτούμαστε με αναλυτική πληροφόρηση, τι είπε ο ένας και τι άλλος. Για παράδειγμα στο άρθρο του υποψηφίου νομάρχη Λακωνίας του ΠΑΣΟΚ, που τάχθηκε ενάντια στον κ. Τατούλη, εμείς βρήκαμε συνέντευξη του Μεσσήνιου πρώην δημάρχου Καλαμάτας του ΠΑΣΟΚ που λέει "Τατούλης με χίλια"...

Εμείς ένα έχουμε να πούμε ως πολίτες: Τέρμα στη λάσπη και τέρμα στις "αδέσμευτες" φωνές...


10 Σχόλια

Τι εγινε παιδακια των υβριστικων σχολίων και της λάσπης;Δεν εχει σχολια εδω;τι να πειτε ε; Καληνυχτα σας...

Οι ενέργειες και οι επιλογές ενός πολιτικού προσώπου είναι απολύτως δεσμευτικές ως προς το ποιόν του και τον ακολουθούν σε ολόκληρη την πορεία του. Σε κάθε λόγο του κάθε κύριου Τατούλη, υπάρχει ο αντίλογος και σε κάθε πράξη, η αντίπραξη. Και εφόσον αναρτά τις απόψεις του κάθε τρεις και λίγο, είναι προφανές πως δεν έχει ανάγκη συνηγόρων. Παρεκτός και αν υιοθετήσουμε την θεωρία της Λώρης Κέζα και της πρωινής ναυαρχίδας του ΠαΣοΚ περι "υποψηφίου σε υγρή μορφή". Ή ημίρευστη, εφόσον γίνεται λόγος για ... "λάσπη"!

Πέτρος τατούλης ο νικητης των εκλογων της 7ης Νοεμβρίου. Όποιος θέλει ας το καταλάβει όσο είναι νωρίς.

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ: Π Ε Τ Ρ Ο Σ Τ Α Τ Ο Υ Λ Η Σ

Μην το μαλώνετε το παιδί και βάλει τα κλάματα! Γίγαντες της δημοκρατίας, που λογοκρίνεται κάθε τι μη αρεστό στον αρεστό σας, θα μας πείτε τους μετόχους της ΚΑΣΤΑΤ; θα μας πείτει ποιοι κονόμησαν στο Μαίναλο; Θα μας πείτε πως μοιράζονταν τα κρεββάτια στο Παναρκαδικό το 2004-2007; Όχι άλλη "λάσπη" στον " Ανεξάρτητο"!!! ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!

Το άρθρο είναι ανώνυμο η το site κάνει πληρωμένες καταχωρήσεις συμπαράστασης;

Τουλάχιστον μην κοροϊδεύετε τον κόσμο με την δήθεν αντικειμενικότητα σας όταν σπεύδετε να κάνετε τον τπαρασπιστή του Τατούλη και τον εισαγγελέα των επικριτών του! Αλήθει τα σχόλια των "πολιτών" είναι και αυτά δικά σας;

Τι έγινε Anonymous δεν σου αρέσει να ακούγεται η άλλη άποψη; Απάντηση στις λάσπες του Δράκου δεν μπορεί να υπάρχει; ότι ο Δράκος είναι πίσω και προσπαθεί με "λάσπη" για να καλύψει την διαφορά δεν σε ενοχλεί; τα στοιχεία σε ενοχλούν... όχι οι τακτικές του δικού σου ;)

Μπράβο ρε Γάτε... Βασικά, μας έχουν ήδη διορίσει στο Υπουργείο Τύπου και ΜΜΕ και μέσα από τα άρθρα μας κρύβεται το "σατανικό" μας σχέδιο για να βγάλουμε εμείς Περιφερειάρχη στην Πελοπόνησσο με την "Ασύλληπτη" δύναμη που έχουμε... (χαχα) Admin

Κοίτα να δεις φίλε μου που άνοιξε ο Ασκός του Αιόλου!!!