Αρκετός κόσμος στο Παράλιο Άστρος για το πρώτο μπάνιο

Αρκετός κόσμος στο Παράλιο Άστρος για το πρώτο μπάνιο

Μάιος 09, 2020 - 17:30
0 σχόλια

Πρώτο Σαββατοκύριακο χωρίς απαγορεύσεις κυκλοφορίας και ο κόσμος ξεχύθηκε στις παραλίες της χώρας.

Στο Παράλιο Άστρος αρκετοί ήταν οι λουόμενοι που απόλαυσαν το πρώτο τους μπάνιο για τη σεζόν το Σάββατο 9 Μαΐου, μιας και έχει αρθεί η απαγόρευση που ίσχυε για το κολύμπι.

Δειλά - δειλά η ζωή επιστρέφει σε μια κανονικότητα. Την επόμενη εβδομάδα οι μετεωρολόγοι έχουν προβλέψει ακόμα και θερμοκρασίες κοντά στους 30 βαθμούς Κελσίου, που σημαίνει ότι το επόμενο Σαββατοκύριακο ακόμα περισσότεροι θα θελήσουν να κάνουν μια βουτιά.

Σε κάθε περίπτωση, να θυμίσουμε ότι πρέπει να τηρούνται οι αποστάσεις. Στις παραλίες της Βόρειας Κυνουρίας αυτό το Σάββατο τουλάχιστον δεν παρατηρήθηκε συνωστισμός, όπως στην Αθήνα. Όπως είπε χθες ο ειδικός λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας, σε δέκα ημέρες θα έχουμε μια καθαρή εικόνα για την πορεία της πανδημίας μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων και το άνοιγμα των επιχειρήσεων. Πάντως, οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί ακόμα και στην παραλία.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.