Αρκετή κίνηση στο κέντρο της Τρίπολης λόγω Black Friday (pics)

Αρκετή κίνηση στο κέντρο της Τρίπολης λόγω Black Friday (pics)

Νοέμβριος 23, 2018 - 21:05
1 σχόλια

Με εκπτώσεις και προσφορές υποδέχθηκαν σήμερα τους καταναλωτές πολλά εμπορικά καταστήματα και στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της «Black Friday».

Η κίνηση δεν ήταν μεγάλη τις πρωινές ώρες, κάτι που αποδεικνύει ότι οι καταναλωτές δεν περίμεναν  τη σημερινή μέρα για να κάνουν τις αγορές τους. Εξάλλου, η «μαύρη Παρασκευή» ήρθε κάποιες μέρες μετά το τέλος των ενδιάμεσων φθινοπωρινών εκπτώσεων.

Το απόγευμα της Παρασκευής, πάντως, το σκηνικό άλλαξε και παρατηρήθηκε μεγαλύτερη κίνηση και πολύ κόσμο να χαζεύει τις βιτρίνες, αλλά και να ψωνίζει. 

Στην αγορά της Τρίπολης λόγω Black Friday ορισμένα καταστήματα, έκαναν εκπτώσεις και προσφορές αρκετά ελκυστικές, που προκάλεσαν το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού.

Η μεγαλύτερη πάντως κίνηση καταγράφηκε σε καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών, κινητών, tablets, αλλά και σε καταστήματα καλλυντικών.

Σημειωτέον ότι οι προσφορές της Black Friday θα συνεχιστούν και αύριο, Σάββατο.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.