Αρκαδικός: Πολύ δουλειά εν όψει ΟΦΗ - Έτοιμος ο Νοέας

Αρκαδικός: Πολύ δουλειά εν όψει ΟΦΗ - Έτοιμος ο Νοέας

Νοέμβριος 04, 2014 - 22:37
0 σχόλια

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η προπόνηση του Αρκαδίκου εν όψει της πολύ δύσκολης και κρίσιμης αναμετρήσεις με τον Οφη στο Ηράκλειο.

Το προπονητικό τιμ και οι παίκτες ξέρουν ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι πάρα πολύ δύσκολο όμως είναι και μια χρυσή ευκαιρία να "απάντηση" η ομάδα σε όσους δεν την θεωρούν έτοιμη για την άνοδο.

Η προπόνηση της Τρίτης είχε αρκετό τρέξιμο και πολύ τακτική κάτι που θα χρειαστεί σε υψηλούς ρυθμούς και στον αγώνα του Σαββάτου... Ο Αρκαδικος σε κάθε προπόνηση δουλεύει τα αδύναμα σημεία της έτσι ωστε να μην γίνουν τα ίδια λάθη την επόμενη αγωνιστική στην Κρήτη.

Έτοιμος για τον ΟΦΗ ο Νοέας

Παρελθόν αποτελεί ο τραυματισμός του Πέτρου Νοέα. Με το βασικό 4αρι της ομάδας να ξεπερνάει πλήρως τον τραυματισμό και πλέον είναι σρ θέση να προσφέρει τις πολύτιμες βοήθειες του για την ομάδα του Αρκαδίκου.

Ο Νοεας ειχε τραυματιστεί στον ώμο στον εντός έδρας αγώνα με το Λαύριο την 2η αγωνιστική και έλειψε απο τον εκτός αγώνα με τον Αετό Εξαρχείων και απο τον εντός έδρας με τον Ερμή Λαγκαδά όπου ήταν έτοιμος όμως ο κ. Καστριτης προτίμησε να τον κρατήσει φρέσκο για τον ΟΦΗ.

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.