Αρκαδικός: Πάθος και συγκέντρωση πριν τον Εθνικό

Αρκαδικός: Πάθος και συγκέντρωση πριν τον Εθνικό

Μάρτιος 26, 2015 - 21:15
0 σχόλια

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η απογευματινή προπόνηση του Αρκαδικού με τους παίκτες να προπονούνται σε πολύ υψηλούς ρυθμούς.

Με την έναρξη της προπόνησης οι παίκτες έκαναν μερικές ταχύτητες και μετά τις διατάσεις ακολούθησαν ασκήσεις με την μπάλα. Το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης περιλάμβανε ασκήσεις και σύστημα τακτικής κυρίως στην επίθεση.  Ο κόουτς Γιάννης Καστρίτης έδειξε κάποια  συστήματα που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι παίκτες του για να μπορέσουν να διασπάσουν την άμυνα του Εθνικού.

Η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Εθνικό είναι ενα δύσκολο και κομβικό παιχνίδι για αυτό όλοι στον Αρκαδικό δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στις προπονήσεις και είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι.

Η τελική πινελιά στην προετοιμασία του Αρκαδικού θα μπει το πρωί της Παρασκευής 27/03 όπου οι παίκτες θα δουλέψουν στα σουτ.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.