Αρκαδικός: «Πάνοπλος» και έτοιμος για την πρεμιέρα

Αρκαδικός: «Πάνοπλος» και έτοιμος για την πρεμιέρα

Οκτώβριος 10, 2015 - 20:18
0 σχόλια

Η προετοιμασία του Αρκαδικού για τον αγώνα πρεμιέρας για το πρωτάθλημα της Basket League ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (10/10) με την ομάδα της Τρίπολης να βρίσκεται στην  Αθήνα ενόψει της Κυριακάτικης (11/10, 17:00) αναμέτρησης με την Κηφισιά στο Ζηρίνειο.

Ο  ΣΕΦΑ πλέον μετρά αντίστροφα ενόψει της ιστορικής του πρεμιέρας στη κορυφαία κατηγορία του Ελληνικού μπάσκετ και θέλει στην δύσκολη έδρα της Κηφισιάς όπως διατυπώθηκε και δια στόματος του Γιάννη Καστρίτη να διεκδικήσει όσα του αναλογούν από την εν λόγω αναμέτρηση.

Οι κυανόλευκοι ταξίδεψαν πάνοπλοι για την Αθήνα με τον Γιάννη Καστρίτη να έχει στην διάθεση του όλους τους παίχτες του και τον Γιάννη Καραμαλέγκο που ξεπέρασε το πρόβλημα στο χέρι που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα και είναι πλέον απόλυτα έτοιμοι για τις απαιτήσεις της πρώτης «μάχης» στην Basket League.

Κατά την διάρκεια της εβδομάδας η προετοιμασία του Αρκαδικού κύλησε σε υψηλούς ρυθμούς με τους παίχτες της ομάδας να είναι πολύ συγκεντρωμένοι στις οδηγίες του προπονητικού επιτελείου δίνοντας καθημερινά μεγάλη ενέργεια και  τον καλύτερο τους εαυτό στις προπονήσεις.

Με σύμμαχο το πάθος και την δίψα που υπάρχει από όλους στο κυανόλευκο στρατόπεδο ο  Αρκαδικός ξεκινά τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην Basket League από το Ζηρίνειο και τον αγώνα με την Κηφισιά.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.