Αρκαδικός: Να προσέξει (στον Δούκα) για να έχει (play out)

Αρκαδικός: Να προσέξει (στον Δούκα) για να έχει (play out)

Απρίλιος 20, 2018 - 11:34
0 σχόλια

Τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας μπάσκετ με τον Αρκαδικό να φιλοξενείται το Σάββατο (21/4, 17:00) στο ΔΑΙΣ από τον Δούκα με στόχο την νίκη που θα του εξασφαλίσει και μαθηματικά την είσοδο του στα play out.

Και λέμε μαθηματικά διότι ακόμα η υπόθεση δεν έχει κλειδώσει αφού υπάρχει ένα και μοναδικό σενάριο για να μην καταφέρει ο ΣΕΦΑ να διεκδικήσει την παραμονή του στα play out και αυτό είναι το δικό του 0/3 στις τρεις τελευταίες στροφές, το 3/3 του Δούκα με νίκη άνω των δύο πόντων επί της ομάδας της Τρίπολης.

Σε μια τέτοια περίπτωση ο Αρκαδικός θα υποβιβαστεί απευθείας με τον Δούκα να μπαίνει αυτός στα play out. Το σενάριο αυτό αποτελεί ουσιαστικά έναν συνδυασμό πραγμάτων συγκεντρώνοντας θεωρητικά λίγες πιθανότητες ωστόσο αποτελεί μια πραγματικότητα που χρίζει προσοχής.

Έτσι λοιπόν ο Δούκας παίζει κόντρα στον Αρκαδικό το τελευταίο του χαρτί και το γεγονός αυτό δημιουργεί τα δικά του δεδομένα στην αναμέτρηση αφού η Αθηναϊκά ομάδα καλείται να παίξει με το μαχαίρι στα δόντια για το θετικό αποτέλεσμα.

Για τον Αρκαδικό στόχος είναι η νίκη έτσι ώστε να μπορέσει καταρχήν να πάρει το εισιτήριο για τα play out και εν συνεχεία να μπορέσει με ηρεμία να δουλέψει και μέσα από τον αγωνιστικό ρυθμό που θέλει να αποκτήσει στο από τα τελευταία παιχνίδια να είναι έτοιμος για να διεκδικήσει την σωτηρία του.

Η ομάδα της Τρίπολης προέρχεται από συνεχόμενες ήττες και κυρίως από άσχημες εμφανίσεις θέλοντας με μια νίκη επί του Δούκα να αλλάξει την ψυχολογία της και να ανεβάσει την αυτοπεποίθηση της για την συνέχεια.

14η θέση Αρκαδικός 34 βαθμοί, 6 νίκες-19 ήττες

28η αγωνιστική: Δούκας-Αρκαδικός

29η αγωνιστική: Αρκαδικός-Χολαργός

30η αγωνιστική: Ηρακλής-Αρκαδικός

 

15η θέση Δούκας 31 βαθμοί, 3 νίκες-22 ήττες

28η αγωνιστική: Δούκας-Αρκαδικός

29η αγωνιστική: Ερμής Αγιάς-Δούκας

30η αγωνιστική: Δούκας-Καρδίτσα

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.