Αρκαδικός: Μια selfie για τον κόσμο

Αρκαδικός: Μια selfie για τον κόσμο

Ιανουάριος 30, 2015 - 11:57
0 σχόλια

Οι παίκτες του Αρκαδικού σε κάθε αγώνα δίνουν και την «ψυχή» τους μέσα στο παρκέ για να καταφέρουν στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσουν μια ονειρεμένη και ιστορική άνοδο στα σαλόνια της Α1.

Βάσει προγράμματος πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτήν την προσπάθεια θα παίξει το ΔΑΚ μιας και ο Αρκαδικός  θα δώσει στην Τρίπολη τα πιο κρίσιμα ντέρμπι, αρχής γενομένης το ματς με την Λευκάδα.

Ο κόσμος του Αρκαδικού στηρίζει την ομάδα εδώ και πολλά χρόνια, όμως σε αυτό το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος θα παίξει και καθοριστικό ρόλο στο θέμα της ανόδου. Όσοι ταξίδεψαν στο Ψυχικό είδαν την «σπίθα» που είχαν οι παίκτες όταν είδαν πως ο κόσμος της ομάδας βρέθηκε στο πλευρό τους σε αυτό εκτός έδρας ντέρμπι. Κάτι που δείχνει περίτρανα πως το ήδη ποιοτικότατο ρόστερ που διαθέτει ο Αρκαδικός γίνεται ακόμα πιο δυνατό με τους φιλάθλους στο πλευρό του.

Ας δημιουργήσουμε όλη μαζί μια απόρθητη έδρα για κάθε αντίπαλο και ας δώσουμε ακόμα μεγαλύτερη ώθηση σε αυτά τα παιδιά που «παλεύουν» να εκπληρώσουν το όνειρο του κάθε Αρκά, που δεν είναι άλλο από τα σαλόνια της Α1.

Οι παίκτες του Αρκαδικού επέλεξαν μια selfie  φωτογραφία για να κάνουν το δικό τους κάλεσμα στους φιλάθλους της ομάδας ενόψει του κρίσιμου αγώνα που ακολουθεί με την Δόξα Λευκάδας  και μέσω αυτού του τρόπου να στείλουν το μήνυμα για γεμάτο γήπεδο.

Το Σάββατο όλοι στο ΔΑΚ να στηρίξουμε την ομάδα της πόλης μας και ας γίνουμε συνεπιβάτες σε αυτό το υπέροχο ταξίδι προς την κορυφή!

Υ.Γ. Σίγουρα στην ομάδα του Αρκαδικού το ύψος των παικτών φτάνει τα 2 μέτρα η απορία όμως που γεννιέται σε αυτόν που παρατηρεί τη φωτογραφία είναι για το ποιο χέρι κατάφερε να τραβήξει την συγκεκριμένη selfie!

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.