Αρκαδικός: Κωδικός επιχείρησης «Εθνικός»

Αρκαδικός: Κωδικός επιχείρησης «Εθνικός»

Μάρτιος 26, 2015 - 15:02
0 σχόλια

Κωδικός επιχείρησης «Εθνικός», για την ομάδα του Αρκαδικού που προετοιμάζεται για τον δύσκολο και πολύ κρίσιμο εκτός έδρας αγώνα το προσεχή Σάββατο (28/3, 17:00) για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Άπαντες στον ΣΕΦΑ γνωρίζουν πως το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί ματς κομβικής σημασίας με τη νίκη να είναι μονόδρομος, έτσι ώστε να συνεχίσουν να κρατούν στα δικά τους χέρια το τιμόνι της ανόδου για την Α1.

Οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη για μία ακόμα φορά την εφετινή χρονιά καλούνται να σηκώσουν ψηλά το κεφάλι, να συγκεντρωθούν στον στόχο τους, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Εθνικό που ακολουθεί, και να αποδείξουν ότι τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς και για αυτούς που ξέρουν να αντέχουν.

Πλέον στις αγωνιστικές που απομένουν και με τις τόσο λεπτές ισορροπίες που υπάρχουν όσον αφορά στη διεκδίκηση της ανόδου, πέρα από τα συστήματα και τις τακτικές που και αυτά ασφαλώς αποτελούν ένα ξεχωριστό  κομμάτι, θα μιλήσει η καρδιά και προσωπικότητα με το «θέλω» και το «μπορώ» πια να αποκτούν τη δική τους αξία και να γιγαντώνονται υποσυνείδητα στο μυαλό όλων.

Ο Αρκαδικός είναι μια ομάδα που στις τάξεις της διαθέτει παίκτες εγνωσμένης μπασκετικής αξίας, παίκτες μπαρουτοκαπνισμένους στα δύσκολα, παίκτες που, όπως έχουν αποδείξει και στο παρελθόν, ξέρουν να παίρνουν τις ομάδες στις πλάτες τους και να τις οδηγούν στις επιτυχίες, ξέρουν να μην κρύβονται και να βγαίνουν μπροστά στην πρώτη γραμμή.

Γι’ αυτό ήρθαν σε αυτή την ομάδα και αυτό είναι έτοιμοι να κάνουν και πάλι. Τώρα είναι η δική τους ώρα… Είναι έτοιμοι να καταθέσουν στο παρκέ όλη τους την ενέργεια, να καταθέσουν όλο τους τον εγωισμό, να βγάλουν όλα εκείνα τα ηγετικά χαρακτηριστικά που διαθέτουν που τους έκαναν να ξεχωρίζουν και να οδηγήσουν την ομάδα στην άνοδο στην Α1, κάτι που τόσο πολύ θέλουν οι ίδιοι και που τόσο πολύ καρτερούν οι φίλαθλοι του ΣΕΦΑ και η πόλη μας.

Μία ακόμα σημαντική παράμετρος είναι και το γεγονός της οικογένειας και του πολύ καλού κλίματος που υπάρχει στην ομάδα, κάτι που θα παίξει τον ρόλο του και αναμένεται να λειτουργήσει υπέρ του Αρκαδικού και στον ψυχολογικό τομέα.

Ασφαλώς και καλύτερα από τον καθένα γνωρίζουν οι ίδιοι οι παίχτες και οι προπονητές την κρισιμότητα των στιγμών που έρχονται. Ξέρουν πως ο αγώνας με τον Εθνικό αποτελεί ορόσημο για τη συνέχεια και φυσικά ξέρουν τον τρόπο για πώς πρέπει να τον διαχειριστούν και να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.