Αρκαδικός και Arcadia Portal πρωτοπόροι με τα Live streaming

Αρκαδικός και Arcadia Portal πρωτοπόροι με τα Live streaming

Μάιος 06, 2015 - 17:01
0 σχόλια

Το Arcadia Portal.gr σε συνεργασία με το kafeneio-megalopolis.gr από την αρχή της χρονιάς βρέθηκαν συνεπιβάτες σε αυτό το μοναδικό ταξίδι ανόδου που πρόσφερε ο Αρκαδικός προς τα σαλόνια της Α1 κατηγορίας.

Το αθλητικό τμήμα του Arcadia Portal.gr ήταν στο πλευρό του Αρκαδικού με πλήρες και αναλυτικό ρεπορτάζ σε όλη την διάρκεια της σεζόν ενημερώνοντας σας έγκυρα και γρήγορα  και φυσικά με τις ζωντανές μεταδόσεις του μέσω Live Streaming σε όλους τους αγώνες  που έδωσαν τη δυνατότητα στους φιλάθλους να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις της αγαπημένης τους ομάδας.

Μεγάλος αρωγός αυτής της προσπάθειας ήταν η διοίκηση του ΣΕΦΑ Αρκαδικού που βοήθησε σε αυτή την προσπάθεια των ζωντανών καλύψεων των αγώνων δίνοντας στους φιλάθλους την ευκαιρία να παρακολουθούν όλη την πορεία του Αρκαδικού προς την Α1 κάτι που αποτελεί καινοτόμα ιδέα και αποδεικνύει περίτρανα το πλάνο, την φιλοσοφία και τον σεβασμό από την διοίκηση προς τους φιλάθλους.     

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα ρηξικέλευθη προσπάθεια για τα δεδομένα της κατηγορίας, με αρκετές δυσκολίες, που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, αν αναλογιστεί κανείς πως η ζωντανή μετάδοση αγώνων του Αρκαδικού «βγήκε» ακόμα και από γήπεδα όπου κανείς δεν είχε επιχειρήσει να κάνει κάτι παρόμοιο κατά το παρελθόν, όπως συνέβη για παράδειγμα στην έδρα του Ψυχικού, στον αγώνα του πρώτου γύρου ενώ τα περισσότερα παιχνίδια μεταδόθηκαν και σε μορφή  HD υψηλής ευκρίνειας δίνοντας στους τηλεθεατές της Web T.V. του Arcadia Portal.gr την δυνατότητα να απολαμβάνουν κάθε Σάββατο συναρπαστικές αναμετρήσεις.

Ο ΣΕΦΑ κατάφερε να φτάσει και να επιτύχει τον στόχο του, παίρνοντας την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία του Ελληνικού μπάσκετ ύστερα από ένα συναρπαστικό ταξίδι. Στα ρεπορτάζ μεγάλων αθλητικών εφημερίδων της χώρας μας η άνοδος του Αρκαδικού ήταν κυρίαρχο θέμα, αλλά και η πρωτοποριακή κάλυψη μέσω WEB TV από το Arcadia Portal.gr.

Μία από τις κορυφαίες σε κυκλοφορία αθλητική εφημερίδα της χώρας μας, η «SportDay», κάνει εκτενή αναφορά στο Arcadia Portal.gr που ήταν εκεί και κάλυψε όλους τους αγώνες του Αρκαδικού μέσω Live Streaming, κάτι το οποίο είναι για το πρωτάθλημα της Α2 -που δεν έχει τηλεοπτική κάλυψη στους αγώνες του-  εντυπωσιακό.

Σε αυτό το μεγάλο ταξίδι με τον Αρκαδικό, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στην ιστοσελίδα kafeneio-megalopolis.gr για την πολύτιμη συνεισφορά της και τον συντονισμό των μεταδόσεων μέσω Live Streaming,  στην εταιρία IMS (Internet Media Services)  για τη βοήθειά της και την τεχνική της υποστήριξη, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μεγάλους χορηγούς των μεταδόσεων Ιατρικά είδη medicin Τριανταφυλλόπουλος και Οινοποιείο Τρουπής, καθώς και στους υπόλοιπους χορηγούς Wind Τρίπολης, DEVEROS PIZZA, Κυνηγετικό Σύλλογο Τρίπολης για την αμέριστη στήριξή τους σε αυτή την προσπάθεια και ασφαλώς στην διοίκηση του ΣΕΦΑ Αρκαδικού. 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.