Αρκαδικός: Έτοιμος να κάνει ένα ακόμα βήμα προς την Α1

Αρκαδικός: Έτοιμος να κάνει ένα ακόμα βήμα προς την Α1

Απρίλιος 18, 2015 - 10:31
0 σχόλια

Σήμερα Σάββατο 18/04 ο Αρκαδικός δίνει το προτελευταίο του παιχνίδι εντός έδρας με αντίπαλο τον Ηρακλή στις 17:00. Πρόκειται για έναν αγώνα που σίγουρα θέλει προσοχή και συγκέντρωση.

Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο ο Αρκαδικός, αν πάρει το ροζ φύλλο αγώνα, θα βρεθεί ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην άνοδο για τη μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού μπάσκετ. Επίσης, είναι μια ευκαιρία και για τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό των παικτών και να τους εμψυχώσει μιας και πλέον οι φίλαθλοι της ομάδας θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία των παικτών για την απαιτητική και αγχωτική συνέχεια.

Το γήπεδο αναμένεται -και θα είναι- γεμάτο γιατί δεν υπάρχει φίλαθλος που να μην θέλει να ζήσει από κοντά την ιστορική και ηρωική προσπάθεια που γίνεται από όλους στον σύλλογο να εκπληρώσει το όνειρο όλων των Αρκάδων, που δεν είναι άλλο από την άνοδο στην Α1.

Το πρώτο «εμπόδιο» για το όνειρο είναι ο Ηρακλής και το σήμερα όλοι παρέα θα προσπαθήσουμε να το ξεπεράσουμε. 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.