Αρκαδικός: Επιστρέφει στην ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ για να «αναγεννηθεί από τις στάχτες του»

Αρκαδικός: Επιστρέφει στην ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ για να «αναγεννηθεί από τις στάχτες του»

Ιούνιος 26, 2018 - 15:02
0 σχόλια

Ο Αρκαδικός δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί στα τοπικά πρωταθλήματα της Περιφέρειας μας επιστρέφοντας έτσι μετά από πολλά χρόνια στην Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Είναι δεδομένο πως η είδηση αυτή είναι στενάχωρη για τον σύλλογο και τον κόσμο του μπάσκετ του νομού μας αφού ο ΣΕΦΑ για πάνω από 15 ολόκληρα χρόνια εκπροσώπησε την Αρκαδία και ευρύτερα την ένωση στις μεγάλες κατηγορίες του Ελληνικού μπάσκετ με κορυφαία στιγμή βέβαια την άνοδο στην Basket League.

Ο υποβιβασμός στη Β' Εθνική (μέσω των playouts από το Ψυχικό) δεν επέτρεψε στην ομάδα να λάβει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα με τους ανθρώπους της διοίκησης να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια και τελικά να έρχεται η απόφαση ο ΣΕΦΑ να ξεκινήσει από εκεί που άρχισε.

Στόχος είναι η ομάδα να αναγεννηθεί και πάλι μέσα από τις στάχτες της, να κάνει ένα νέο restart που με καινούριες γερές βάσεις θα δώσουν την δυνατότητα της επιστροφής του Αρκαδικού στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού μπάσκετ το συντομότερο δυνατό.

Η αρχή του κακού δεν ήρθε τώρα για τον Αρκαδικό αλλά με τον υποβιβασμό της ομάδας από την Basket League με την στήριξη στον αγώνα που έδινε η διοίκηση να απέχει για να έρθει η στιγμή αυτή και η επιστροφή του ΣΕΦΑ στην Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε και πάλι το άρθρο του ArcadiaPortal.gr μετά τον υποβιβασμό της ομάδας από την Α2.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.