Αρκαδικός: Έφτασε το παιχνίδι της χρονιάς!

Αρκαδικός: Έφτασε το παιχνίδι της χρονιάς!

Μάρτιος 29, 2017 - 14:22
0 σχόλια

Η αγωνιστική περίοδος φτάνει στο τέλος της και ο Αρκαδικός δίνει το παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στην Καβάλα.

Το Σάββατο, η ομάδα του Αρκαδικού παίζει έναν ακόμα τελικό, ένα παιχνίδι δίχως αύριο, ένα παιχνίδι που η νίκη είναι μονόδρομος, σε μια εξαιρετικά δύσκολη σεζόν.

Το Σάββατο, για μια ακόμα φορά, το ΔΑΚ Τρίπολης πρέπει να είναι γεμάτο, πρέπει να είναι ντυμένο στα μπλε και κάθε δευτερόλεπτο από την έναρξη του αγώνα μέχρι και το φινάλε, η ατμόσφαιρα να είναι μαγική.

Όλοι εσείς έχετε βοηθήσει απίστευτα την ομάδα και η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες μας θέλουν για να σας ξαναδούν εκεί, στις θέσεις, να "σπρώχνετε" άπαντες προς τη νίκη κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο.

Η ΚΑΕ Αρκαδικός θέλει να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό πως τα εκδοτήρια του σταδίου θα ανοίξουν από τις 14:00, μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

Οι τιμές θα είναι στα 10€ σε όλες τις θύρες, ενώ θα υπάρχει και φοιτητικό/μαθητικό εισιτήριο στα 5€

Επίσης θα πωλούνται από την ιστοσελίδα μας, στην κατηγορία «εισιτήρια», τα καταστήματα Γερμανός και COSMOTE και από το www.tickethour.com.

Μη λείψει κανείς...

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.