Αρκαδικός: Απαιτητικές προπονήσεις και σκληρή δουλειά

Αρκαδικός: Απαιτητικές προπονήσεις και σκληρή δουλειά

Σεπτέμβριος 01, 2015 - 20:00
0 σχόλια

Στην δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας του βρίσκεται ο Αρκαδικός με τις προπονήσεις να είναι ιδιαίτερα επίπονες και απαιτητικές και τους παίχτες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό χύνοντας πολύ ιδρώτα καθημερινά πάνω στο παρκέ.

Σε αυτό το πρώτο μέρος της προετοιμασίας το βάρος από τον Γίαννη Καστρίτη και τους συνεργάτες του στο προπονητικό επιτελείο έχει πέσει στον τομέα της φυσικής κατάστασης των αθλητών αλλά και στις πρώτες ασκήσεις τακτικής.

Οι προπονητικοί ρυθμοί αναμένεται το επόμενο διάστημα να κορυφωθούν με την ομάδα του Αρκαδικού να περνά στο δευτέρο στάδιο προετοιμασίας της που θα περιλαμβάνει ακόμη περισσότερη τακτική και δουλειά πάνω σε αμυντικά και επιθετικά συστήματα.

Ο Αρκαδικός είναι μία νέα ομάδα με αρκετά νέα πρόσωπα με το προπονητικό staff να επικεντρώνεται στο να αφομοιωθεί γρήγορα η αγωνιστική φιλοσοφία που θέλει να χτίσει ο Γιάννης Καστρίτης έτσι ώστε ο κάθες παίχτης να αρχίσει να αποκτά το δικό του ρόλο στο ρόστερ.

Οι απαιτήσεις της νέας χρονιάς είναι πολύ αυξημένες και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν άπαντες πολύ καλά στο κυανομπλέ στρατόπεδο με στόχο η ομάδα της Τρίπολης να είναι έτοιμη στις επίσημες υποχρεώσεις της την νέα αγωνιστική χρονιά στα παρκέ της Basket League.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.