Αρκαδική «μπαλωθιά»... Αστέρας - ΟΦΗ 2-1

Αρκαδική «μπαλωθιά»... Αστέρας - ΟΦΗ 2-1

Δεκέμβριος 15, 2018 - 21:20
9 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης με ανατροπή και τρομερή ψυχή έκανε το 0-1 του πρώτου ημιχρόνου 2-1 και πήρε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο του και ανεβαίνει όλο και περισσότερο φωνάζοντας δυνατά παρών.

Με δύο Αργεντίνικα τέρματα του Μάρτιν Τόνσο στο 62' και το 87΄η αρκαδική ομάδα λύγισε τον ΟΦΗ που είχε προηγηθεί με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δεληγιαννίδη στο 27ο λεπτό του αγώνα.

Μεγάλη υπερπροσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης σε ένα παιχνίδι όπου ούτε η ισχυρή βροχή μπορούσε να τον ανακόψει στο εκπληκτικό του δεύτερο ημίχρονο όπου έβγαλε πίεση και αντίδραση.

Οι κιτρινομπλέ κάνουν ένα ανάλογο deja vu στους Κρητικούς με την αναμέτρηση του 2008 όπου και πάλι ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο ημίχρονο αλλά ο Αστέρας Τρίπολης έκανε στην επανάληψη την ανατροπή με 2-1.

Να σημειωθεί το γεγονός ότι ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στον ΟΦΗ λάνσαρε και αγωνίστηκε με την νέα εμφάνιση του η οποία και έφερε γούρι στην ομάδα του Γιώργου Παράσχου για να πάρει το τρίποντο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Αστέρα Τρίπολης να μπαίνει δυνατά και με διάθεση στον αγωνιστικό χώρο με τον Μαρκ Φερνάντεθ να έχει την πρώτη καλή στιγμή με σουτ στο 4.  Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 12' με μακρινό σουτ του Βουό με τον Τόνσο να χάνει σπουδαία ευκαιρία με τετ α τετ στο 17' με τον Στρέζο να διώχνει με τα πόδια. Στο 27' Ο ΟΦΗ κέρδισε φάουλ με τον Δεληγιαννίδη να το εκτελεί χαμηλά την μπάλα να περνάει από το κιτρινομπλέ τοίχος και αφού πρώτα η μπάλα πήγε στην ρίζα της δοκού στην συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1. Το γκολ αυτό πάγωσε την αρκαδική ομάδα η οποία είχε μία ακόμα καλή στιγμή με τον Μαρκ Φερνάντεθ στο 39' πριν την ανάπαυλα του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με ευκαιρία για τους Κρητικούς με τον Κοροβέση και τον Παπαδόπουλο να διώχνει σε κόρνερ με τον Αστέρα Τρίπολης στην συνέχεια να αυξάνει την πίεση της ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοση του κλείνοντας στο μισό γήπεδο τον ΟΦΗ. Στο 62' ο Κυριακόπουλος έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά προς τον Καλτσά ο οποίος πήρε την κεφαλιά η μπάλα κόντραρε και έφτασε στον Τόνσο και αυτός με διπλή προσπάθεια και σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.  Το γκολ αυτό ήρθε ως πιστοποίηση της πίεσης που συνεχίστηκε με την αρκαδική ομάδα να επιμένει έχοντας καλές στιγμές με τους Μανιά και Τριανταφυλλόπουλο που δεν αξιοποιήθηκαν λίγα λεπτά μετά το γκολ της ισοφάρισης. Κόντρα στην ροή του αγώνα ο ΟΦΗ σε διάστημα έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Νέιρα και Ποτουρίδη όμως στο 87' και πάλι ο Μάρτιν Τόνσο έπειτα από φάουτλ από τα αριστερά λύτρωσε την ομάδα του κάνοντας την ανατροπή για το τελικό 2-1.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γ. Παράσχος) : Παπαδόπουλος - Κώτσιρας, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος - Ιγκλέσιας, Μουνάφο - Καλτσάς (82' Τσιλιανίδης), Τόνσο, Φερνάντεθ (64' Δουβίκας) - Μανιάς (90+ Βαλιέντε)

ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος) : Στρέζος - Δεληγιαννίδης, Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Κοροβέσης - Μεγιάδο, Παπαστεριανός (72' Ντίνας) - Σασί (63' Νέιρα), Πλατέλλας, Κυριακίδης (90+ Κουτσιανικούλης) - Βουό

Ειδήσεις: 

9 Σχόλια

Ερχεται ολυμπιακός αεκ παναθηναικός παοκ αρης πανιωνιος κλπ κλπ για κρατάτε μικρό καλάθι..........

Μας κοψοχολιάσατε πάλι, αλλά τέλος καλό, όλα καλά ! Επειγόντως αγορά κλασικού φορ όμως .......

Ε ρε πίκρα οι κομπλεξικοί της πόλης τώρα. Εκείνος ο γραφικός με το ακριβό εισιτήριο, ο "ραχούλας" και οι υπόλοιποι μισομπάταβοι. Μπράβο στην ομάδα!

Η ομαδα δε παιζει καλυτερο ποδοσφαιρο σε σχεση με τον τεως προπονητη της....απλα τωρα ειναι πιο τυχερη.... Πρεπει επειγοντως να βρεθει επιθετικος.....ο μανιας δε κανει ουτε για β κατηγορια...

Πολύ σωστός ο χαρακτηρισμός "οι κομπλεξικοί της πόλης". Έχουν μπει στα καβούκια εδώ και ένα μήνα. Περιμένουν τη πρώτη στραβή να ξεμυτίσουν!!!

δευτερο ημιχρονο ,μπαλαρα,αν ειχαμε και εναν να εσπρωχνε τη μπαλα στο πλεχτο αντι για το ΓΙΔΙ το μανια

Μπράβο στην ομάδα μας!!!!! Συγχαρητήρια σε όλους!! Υπομονή και επιμονή!! Ωραία η κερκίδα μας σήμερα! Ακόμα και όταν χάναμε όλοι πιστεύαμε ότι θα το γυρίσουμε!!@

@ 22:02 ,Ο αστερας θα κερδισει και Αρη και Παοκ και θα το δεις !!

Αλήθεια εκείνο το .....καλόπαιδο ''ο ραχούλας'' γιατί έχει καταπιεί τη γλώσσα του ?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.