Αρκαδική κυριαρχία ή... T5;

Αρκαδική κυριαρχία ή... T5;

Ιανουάριος 20, 2016 - 14:17
3 σχόλια

«Καμώματα» κάνει ο Τύπος στον Κώστα Βλάση

Για ποιον λέγεται ότι ο Κυριάκος «τον μάζεψε» από το κολωνακιώτικο στέκι «T5» και του έδωσε ενεργό ρόλο στο κόμμα; Για τον «κυρίαρχο της Αρκαδίας», τίτλο που του πρόσδωσε η εφημερίδα «Παραπολιτικά» σε προηγούμενο άρθρο της, Κώστα Βλάση.

Χαρακτηριστικά, σε δημοσίευμα της ίδιας εφημερίδας, μετά το διθυραμβικό άρθρο της 14ης Ιανουαρίου στην ηλεκτρονική έκδοση «Κυρίαρχος στην Αρκαδία ο Κώστας Βλάσης», η εφημερίδα στη στήλη της «Secret», στην έντυπη έκδοσή της, το Σάββατο 16 Ιανουαρίου έγραψε τα εξής:

«''Τους έκανε αναπληρωτές γραμματείς για να τους μαζέψει από το ''T5'' και να τους φέρει στη Βουλή'', έλεγε ''γαλάζιος'' κομματικός παράγοντας για την τοποθέτηση Γιαννάκη, Βλάση, Κατσανιώτη και Καββαδά σε πόστα αναπληρωτών γραμματέων. Βλέπετε, είναι παρέα εντός κι εκτός Κοινοβουλίου».

Πάντως, δεν είναι διόλου περίεργο οι βουλευτές να συχνάζουν στη θρυλική για τα πολιτικά και επιχειρηματικά πράγματα πλατεία του κέντρου των Αθηνών. Και ενδεχομένως το σχόλιο του «γαλάζιου» στελέχους να έχει κάποια συμβουλευτική χροιά ή να κρύβει και μια μικρή επίπληξη για τους νέους βουλευτές που αρέσκονται να περνούν ώρες στα καφέ του Κολωνακίου. 

Από την άλλη πλευρά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ανάγκη νέα στελέχη και νέους βουλευτές, προκειμένου να ανανεώσει τα όργανα του κόμματός του. Τώρα, αν χρειάστηκε να μαζέψει το παρεάκι από το Κολωνάκι, ε, παιδιά είναι ακόμα...

Εντύπωση, πάντως, προκαλεί το γεγονός ότι η εφημερίδα εξύψωσε σε «κυρίαρχο» της Αρκαδίας τον νεαρό βουλευτή, και του έγραψε διθυράμβους επειδή κατέλαβε τη θέση αναπληρωτή γραμματέα στην ΚΟ του κόμματος -δεν έγινε και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης!- και τρεις ημέρες μετά τον παρουσιάζει ως... νέο που χρειάζεται «συμμάζεμα», μαζί με τους άλλους νεοδιορισθέντες. Τελικώς, τι πιστεύει για τον βουλευτή Αρκαδίας; Ότι κυριαρχεί στην Αρκαδία ή στα καφέ της «πιάτσα Κολωνάκι»;

Και, στην τελική, ο Λυκουρέντζος, ο οποίος υπήρξε Γραμματέας και υπουργός Υγείας, ή ο Τατούλης στο παρελθόν, που ως αιρετοί της Αρκαδίας είχαν πολύ ισχυρή φωνή μέσα στο Κοινοβούλιο, τι θα έπρεπε να είναι; Κυρίαρχοι των πάντων;

Παράξενα τα τερτίπια του Τύπου στις μέρες μας, προς γνώσιν και συμμόρφωσιν. Διότι σε δυο μέρες από το ένα άκρο σε πετάνε στο άλλο. Και από τα άκρα δεν κέρδισε ποτέ κανείς.


3 Σχόλια

το τι γραφουν καποια site που τα εσοδα τους ειναι απο τις πληρωμενες δημοσιευσεις τα ξέρουμε πλεον. ακου αρκαδαρχης ο βλασης. ο τυπος πουλεν του σαμαρα συστηθηκε και ειναι αφαντος τωρα. και για οποιον γνωριζει τα παραπολιτικα***

να ναι καλα οι πατριωτες που δουλευουν στα παραπολιτικα για αυτες τις δημοσιευσεις

ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ.Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΧΗΡΗ ΠΑΡΟΥΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.ΙΔΟΥ ΠΕΔΙΟΝ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟΝ κ.ΚΑΘΗΓΗΤΑ.ΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.