Α Αρκαδίας: «Κονσέρτο» για πολυβόλα

Α Αρκαδίας: «Κονσέρτο» για πολυβόλα

Απρίλιος 23, 2015 - 11:03
0 σχόλια

Το πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας έφτασε στο τέλος του με τον Πανθυρεατικό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να φτάνει στην κορυφή ολοκληρώνοντας την σεζόν με τον καλύτερο τρόπο μετά και την κατάκτηση του κυπέλλου.

Η επιθετική γραμμή της ομάδας του Άστρους πέταγε φωτιές και είχε ως αποτέλεσμα να είναι η πιο παραγωγική στο πρωτάθλημα με 78 τέρματα στο ενεργητικό της γεγονός που αναδεικνύει και την εκτελεστική δεινότητα των ποδοσφαιριστών του Άρη Σαβούρδου.

Πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος αναδείχθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος του Πανθυρεατικού με 22 γκολ συνολικά πραγματοποιώντας μία εξαιρετική χρονιά ενώ την δεύτερη θέση μοιράζονται με 18 γκολ έκαστος ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος της Δόξας Μεγαλόπολης που αποτελεί σταθερή αξία στο σκοράρισμα και ο Νίκος Κουρόγιωργας του Παγγορτυνιακού που και αυτός έκανε μία φανταστική σεζόν όντας πολύ παραγωγικός στο σκοράρισμα και ασφαλώς συμβάλλοντας τα μέγιστα  στην παραμονή της ομάδας του.

Την πρώτη δεκάδα των σκόρερ συμπληρώνουν ο Κώστας Μπάρλας του Πανθυρεατικού, ο Δημήτρης Ζαχαρόπουλος των Βρασιών, ο Γιάννης Σούρσος του Απόλλων, ο Ανδρέας Κουλεντιανός του Κορακοβουνίου, ο Χρήστος Δρόσος επίσης της Δόξας Μεγαλόπολης, ο Γρηγόρης Λάτσης του Λεωνιδίου και τέλος ο Γρηγόρης Τσαλγιτζόπουλος της Τεγέας.

Συνολικά στο πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας την εφετινή χρονιά και σε αυτές τις 26 αγωνιστικές μπήκαν 509 τέρματα με 136 διαφορετικούς σκόρερ σε μία άκρως παραγωγική σεζόν για το Αρκαδικό ποδόσφαιρο.

Δείτε αναλυτικά την πρώτη  δεκάδα των σκόρερ της Α’ Αρκαδίας

1. Γιώργος Αγγελόπουλος 22 (Πανθυρεατικός)

2. Δημήτρης Λυμπερόπουλος 18 (Δόξα Μεγαλόπολης)

3. Νίκος Κουρόγιωργας 18 (Παγγορτυνιακός)

4. Κώστας Μπάρλας 14 (Πανθυρεατικός)

5. Δημήτρης Ζαχαρόπουλος 12 ( Βρασιές)

6. Γιάννης Σούρσος 12 (Απόλλων Τυρού)

7. Ανδρέας Κουλεντιανός 11 (Κορακοβούνι)

8. Χρήστος Δρόσος 10 (Δόξα Μεγαλόπολης)

9. Γρηγόρης Λάτσης 10 (Λεωνίδιο)

10. Γρηγόρης Τσαλγιτζόπουλος 10 (Τεγέα)

* Τα στατιστικά στοιχεία είναι από την επίσημη σελίδα της ΕΠΣ Αρκαδίας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.