Αρκαδία: Η Επιτροπή για την ονομασία και μετονομασία συνοικιών, οδών και πλατειών

Αρκαδία: Η Επιτροπή για την ονομασία και μετονομασία συνοικιών, οδών και πλατειών

Ιανουάριος 24, 2020 - 09:23
0 σχόλια

Με απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου συγκροτήθηκε η Επιτροπή για την ονομασία και μετονομασία συνοικιών, οδών και πλατειών νομού Αρκαδίας.

Αναλυτικά:

Συγκροτείται η  Επιτροπή Ονομασίας και Μετονομασίας Συνοικιών, Οδών και Πλατειών Νομού Αρκαδίας, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 8 του Ν,3463/2006 όπως αντικαταστάθηκαν με τις όμοιες της παρ. 2 του άρθρου 19 του Ν.4ο7lt2ο12 (ΦΕΚ 85/τ.ΑΙ11-4-2Ο12), για την τρέχουσα δημοτική περίοδο και μέχρι τη λήξη αυτής (31-12-2023), αποτελούμενη από τους κατωτέρω:

1. Αθανάσιο Παναγιωτόπουλο, ως Πρόεδρο, Προϊστάμενο του Τμήματος Διοικητικού - οικονομικού Νομού Αρκαδίας, της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού με Α' βαθμό.

2. Γεωργία Παναγοπούλου, Δημοτική Σύμβουλο Δήμου Τρίπολης, ως τακτικό μέλος, αναπληρούμενη από τον Μακαρούνη Δημήτριο, Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Τρίπολης.

3. Δημήτριο Μπόρα, Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Γορτυνίας, ως τακτικό μέλος, αναπληρούμενο από την Παναγιώτα Μπέτσα, Δημοτική Σύμβουλο Δήμου Γορτυνίας.

4. Αθανασία Παπαγεωργίου, Εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕΟ2, Διευθύντρια του 1Ου ΕΠΑΛ Τρίπολης, ως τακτικό μέλος, αναπληρούμενη από την Αικατερίνη Κόκλα, Εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ02, Υποδιευθύντρια του 3Ου Γυμνασίου Τρίπολης.

5. Βασίλειο Ροζή, Εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ02, Διευθυντή του 1Ου ΓΕΛ Τρίπολης, ως τακτικό μέλος, αναπληρούμενο από τον Παναγιώτη Μανουσόπουλο, Εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ02, καθηγητή του 4Ου ΓΕΛ Τρίπολης,

Καθήκοντα γραμματέα της Επιτροπής θα εκτελεί η Βασιλική Καραλή του Νικολάου, υπάλληλος του Τμήματος Διοικητικού -Οικονομικού Ν. Αρκαδίας της Α.Δ,Π.ΔΕ.& l. κλάδου ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού με βαθμό Α', αναπληρούμενη από την Γεωργία Θεοφιλοπούλου του Αριστείδη υπάλληλο του Ιδίου Τμήματος, κλάδου ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού με βαθμό Α'.

Η εν λόγω Επιτροπή θα έχει ως έδρα τα Γραφεία του Τμήματος Διοικητικού - Οικονομικού Νομού Αρκαδίας, Τέρμα Ερυθρού Σταυρού, τ.κ,22131 Τρίπολη.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.