Αρκαδία επιλέγουν και εφέτος οι εκδρομείς του Πάσχα (vid)

Αρκαδία επιλέγουν και εφέτος οι εκδρομείς του Πάσχα (vid)

Απρίλιος 13, 2017 - 12:33
0 σχόλια

Υψηλές είναι οι πληρότητες για τις ημέρες του Πάσχα στα ξενοδοχεία και στα καταλύματα της Αρκαδίας καθώς αρκετοί είναι οι επισκέπτες οι οποίοι επέλεξαν το νομό μας για να γιορτάσουν την Ανάσταση. 

Μπορεί οι πληρότητες στα ξενοδοχεία κατά τη διάρκεια του Πάσχα να βρίσκονται σε ικανοποιητικά επίπεδα, αλλά στις περισσότερες περιοχές η πλειονότητα των εκδρομέων περιορίζεται σε δύο-τρεις διανυκτερεύσεις, με check in τη Μεγάλη Παρασκευή ή το Μεγάλο Σάββατο και check out τη Δευτέρα του Πάσχα.

Την τιμητική της έχει η Νότια Κυνουρία με την πληρότητα να είναι στο 100%, όπως ανέφερε σε συνέντευξή του ο πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου κ. Κωνσταντίνος Μαρινάκος.

Στο Λεωνίδιο το Πάσχα είναι ξεχωριστό Πάσχα και γενικότερα η Νότια Κυνουρία είναι γνώστη για τον εορτασμό του Πάσχα με φαντασμαγορικό τρόπο, με ήθη και έθιμα τα οποία μαγεύουν τους επισκέπτες. Με ιδιαίτερα έθιμα και με λαμπρότητα γιορτάζεται στο Λεωνίδιο η Μεγάλη εβδομάδα και η Ανάσταση. Το βράδυ της Ανάστασης, μόλις ακουστεί το «Χριστός Ανέστη», δεκάδες αναμμένα αερόστατα ελευθερώνονται στον ουρανό χαρίζοντας ένα φαντασμαγορικό θέαμα.

Ενδιαφέρον όμως υπάρχει και για την Ορεινή Αρκαδία, όπου η πληρότητα στα ξενοδοχεία έχει φθάσει ήδη στο 80% και αναμένεται να πάνε καλύτερα τα πράγματα.  Η πληρότητα στην πόλη της Τρίπολης έως τώρα βρίσκεται στο 70%.

Έφ.Κ
 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Σε πληρότητα ξενοδοχεία στην Αρκαδία εν όψει Πάσχα


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.