Αρκαδία: Έλεγχος στα βυτιοφόρα διανομής πετρελαίου θέρμανσης

Αρκαδία: Έλεγχος στα βυτιοφόρα διανομής πετρελαίου θέρμανσης

Οκτώβριος 22, 2014 - 11:20
0 σχόλια

Με απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη συγκροτούνται στην Π. Ε. Αρκαδίας συνεργεία ελέγχου  για το χρονικό διάστημα από 15-10-2014 μέχρι 30-4-2015 αποτελούμενα από τους κατωτέρω υπαλλήλους:

Ρούσσος Δημήτριος  προϊστάμενος Δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών Π. Ε. Αρκαδίας.
Καρκαζή ς Νικόλαος υπάλληλος Δ/νση Μεταφορών & Επικοινωνιών Π.Ε. Αρκαδίας.
Ασσιούρας Θεόδωρος υπάλληλος Δ/νσης Ανάπτυξης Π.Ε. Αρκαδίας

Μαθιόπουλος Κωνσταντίνος υπάλληλος Δ/νσης Ανάπτυξης Π.Ε. Αρκαδίας.

Συρίου-Λυτρίβη Βασιλική υπάλληλο Δ/νσης Ανάπτυξης Π.Ε.Αρκαδίας

Μπίρη Βασιλική υπάλληλο Δ.νσης Ανάπτυξης Π.Ε.

Έργο των ανωτέρω συνεργείων είναι ο έλεγχος των βυτιοφόρων αυτοκινήτων διανομής πετρελαίου θέρμανσης από 15-10-2014 για την προστασία του καταναλωτικού κοινού από τυχόν καταδολιεύσεις και ελλιπείς παραδόσεις πετρελαίου θέρμανσης. Το κάθε συνεργείο ελέγχου θα αποτελείται από δύο (2) τουλάχιστον υπαλλήλους που θα ορίζονται επί καθημερινής βάσης από τον Προϊστάμενο της Δ/νσης Ανάπτυξης Π. Ε. Αρκαδίας.

Τα συνεργεία αυτά θα απασχολούνται σύμφωνα με τις κατευθύνσεις της Υπηρεσίας μας εντός ωραρίου εργασίας, τις απογευματινές ώρες ως και τις μη εργάσιμες ημέρες μέχρι και 20 ώρες μηνιαία για κάθε υπάλληλο κατά ανώτατο όριο.

Κατά των παραβατών επιβάλλονται ποινικές ή διοικητικές κυρώσεις (χρηματικά πρόστιμα ) σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

Τα αποτελέσματα των ελέγχων θα κοινοποιούνται στο Υπουργείο Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας/ Γενική Γραμματεία Εμπορίου – Δ/νση Μετρολογίας.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.