Αρχίζουν τα «βάσανα» για τον Αστέρα

Αρχίζουν τα «βάσανα» για τον Αστέρα

Ιούνιος 25, 2018 - 12:15
0 σχόλια

Διακοπές τέλος για τους ποδοσφαιριστές και το επιτελείο του Αστέρα Τρίπολης με την ομάδα να ξεκινά την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς και των υποχρεώσεων που υπάρχουν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Εδώ και τρεις ημέρες στην Αρκαδική πρωτεύουσα την εμφάνιση τους κάνουν και πάλι οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι παίρνουν σε γκρουπ από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ασφαλώς από τα εργομετρικά τεστ.

Σήμερα Δευτέρα 25 Ιουνίου και ώρα 19:00 στο γήπεδο ''Θεόδωρος Κολοκοτρώνης'' είναι η επίσημη ''πρώτη'' ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς παρουσία όλων των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της ομάδας.

Πλέον ακολουθεί πολύ και σκληρή δουλειά των κιτρινομπλέ το επόμενο διάστημα με στόχο η ομάδα να φανεί έτοιμη με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της στο πρώτο της Ευρωπαϊκό παιχνίδι στις 26 Ιουλίου.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.