Άρχισε να θυμίζει Χριστούγεννα η Τρίπολη

Άρχισε να θυμίζει Χριστούγεννα η Τρίπολη

Δεκέμβριος 05, 2019 - 12:55
1 σχόλια

Προετοιμάζεται ο Δήμος Τρίπολης ενόψει των Χριστουγέννων. Τα φωτάκια έχουν ήδη ανάψει στους κεντρικούς δρόμους του δήμου.

Τα ελατάκια έχουν τοποθετηθεί στο πεζοδρομημένο κέντρο της Τρίπολης, και έχουν ήδη μπει τα φωτάκια.

Αναμένεται να στολιστούν από τους Συλλόγους και τα σχολεία, να φωταγωγηθούν και να μπει η πόλη της Τρίπολης σε ρυθμούς Χριστουγέννων μς σκοπό να γίνει ο απόλυτος προορισμός για τις ημέρες των εορτών.

Στο μήνυμα που έδωσε ο δήμαρχος κ. Τζιούμης κάλεσε τους πολίτες και τους εκδρομείς των γιορτών να απολαύσουν τις βόλτες τους στη στολισμένη πόλη στην οποία θα δεσπόζουν τα λαμπάκια στους δρόμους, φωτισμένα δέντρα και η φάτνη στην πλατεία Αγίου Βασιλείου, γεμίζοντας χαρά μικρούς και μεγάλους.

Ο Δήμος Τρίπολης έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, που ξεκινά στις 7 Δεκεμβρίου 2019 και θα διαρκέσει μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου 2020, στοχεύοντας να αναδείξει την πρωτεύουσα του Μοριά σε χριστουγεννιάτικο προορισμό της Νότιας Ελλάδας.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Και σύντομα θα αρχίσει να θυμίζει και πόλη, από χωριό που την είχαν καταντήσει οι προηγούμενοι τσοπαναραίοι

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.