Άρχισαν τα «πράσινα... βάσανα» (photos+video)

Άρχισαν τα «πράσινα... βάσανα» (photos+video)

Ιούλιος 27, 2015 - 21:39
1 σχόλια

Με την έναρξη της τελευταίας εβδομάδας του Ιουλίου ξεκίνησε και η προετοιμασία του Παναρκαδικού με «άρωμα» Αστέρα. Εννέα παίκτες από τις ακαδημίες του Αστέρα και δεκαπέντε από την περσινή ομάδα του «τριφυλλιού» βρέθηκαν στο γήπεδο στην Αγίου Κωνασταντίνου. Το παρών έδωσε και ο κ. Δημήτρης Μποροβήλος, ενώ από τα γραφεία πέρασε και ο πρώην ποδοσφαιριστής της Καλαμάτας, Τέλης Σαλαπάτας χωρίς ωστόσο να ανακοινώθηκε κάτι επίσημα.

Το απόγευμα της;Δευτέρας 27/07 ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση του Παναρκαδικού εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης, ο κ. Δημήτρης Μποροβήλος μίλησε στους παίκτες του Παναρκαδικού και αμέσως μετά το προπονητικό τιμ που αποτελείται από τους Γιώργο Αντωνόπουλο και Θανάση Παπαζαφειρόπουλο έπιασε δουλειά.

Οι νέοι παίκτες που θα αγωνίζονται με το «τριφύλλι» στο στήθος την νέα χρονιά όπως όλα δείχνουν θα είναι οι Καστριτσέας, Γογωνάς, Βελισσάρης, Χρήστου, Παναγιώτης Σαλαπάτας, Τσόφλιος, Μυλιώτης, Ασεν, Γαρυφαλλόπουλος. Ενώ αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να έρθουν και κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές από την μεριά του Αστέρα.

Από τους περσινούς παίκτες της ομάδας προπονήθηκαν οι Ψυχογιός, Πετρόπουλος, Μπούτας, Χατζόπουλος, Σταθουλόπουλος, Δήμος, Καδάς, Μέλος, Κώτσιρας, Μανέλης, Αρδάμης, Μπίσιας, Κυριακόπουλος, Αρώνης αλλά και ο νεαρός Τσιακόπουλος.

Το πρόγραμμα είχε χαλαρό τρεξιματάκι στην αρχή και πολλές ασκήσεις με την μπάλα στα πόδια, όχι όμως σε πού υψηλούς ρυθμούς μιας και μπορούμε να πούμε πως ήταν μια προπόνηση «γνωριμίας» και σιγά σιγά θα ανέβουν οι στροφές.

Όσο οι παίκτες του Παναρκαδικού έτρεχαν και ίδρωναν, ένας άλλος πρώην παίκτης της ομάδας, ο Τέλης Σαλαπάτας βρέθηκε στο γήπεδο και αφού πέρασε από τα γραφεία και μίλησε με την διοίκηση της ομάδας, στην συνέχεια κάθισε στις κερκίδες και παρακολούθησε –εάν όλα πάνε καλά- την προπόνηση των νέων του συμπαικτών.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί το απόγευμα 18:30 της Τρίτης 28/07 ενώ το πρωί της ίδιας μέρας θα γίνουν και οι αιματολογικές εξετάσεις.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr: Η πρώτη προπόνηση του «τριφυλλιού»


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.