Αρχηγός ΓΕΑ από Τρίπολη: Δεν κλείνει η 124 ΠΒΕ (vid)

Αρχηγός ΓΕΑ από Τρίπολη: Δεν κλείνει η 124 ΠΒΕ (vid)

Οκτώβριος 13, 2017 - 13:45
5 σχόλια

Στην ορκωμοσία νεοσυλλέκτων οπλιτών της 2017 Ε'  ΕΣΣΟ στην 124 ΠΒΕ στην Τρίπολη παρευρέθη ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Χρήστος Χριστοδούλου την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου.

Ο κ. Χριστοδούλου αφού έδωσε 10 μέρες άδεια στους νεοσυλλέκτους και παρακολούθησε ολόκληρη την τελετή της ορκωμοσίας,  προχώρησε σε δηλώσεις κάνοντας λόγο για την πολύ καλή εικόνα που έχει η μονάδα επισημαίνοντας ότι παρά τον μεγάλο αριθμό των νεοσυλλέκτων που μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα προετοίμασε αυτή την τελετή, πιστοποιεί ότι η 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης στην Τρίπολη βρίσκεται σε  μεγάλη ετοιμότητα.

Ο αρχηγός απαντώντας σε ρωτήσεις δημοσιογράφων για το αν είναι αληθείς οι πληροφορίες που υπάρχουν για το κλείσιμο των Κέντρων νεοσυλλέκτων απάντησε ότι το ζήτημα και η απόφαση που θα ληφθεί είναι καθαρά θέμα του ΓΕΑΘΑ και του Υπουργείου η αναδιοργάνωση σε αυτό το επίπεδο.

Η 124 ΠΒΕ παραμένει και λειτουργεί ως έχει

Για τις προκλήσεις της Τουρκίας και για τα παιχνίδια που φαίνεται να παίζει η γειτονική  χώρα ο αρχηγός ανέφερε  ότι όσο αυτή συνεχίζει αυτό το παιχνίδι, τόσο και εμείς θα είμαστε εκεί με την τελευταία προσγείωση να είναι δική μας.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Αρχηγός ΓΕΑ από Τρίπολη: Δεν κλείνει η 124 ΠΒΕ


5 Σχόλια

Προσωπικα παντως δεν θα πειραζε να κλεισει η 124 ή το 11 συνταγμα. Ας χασει και κατι η πολη των δημοσιων υπαλληλων .

Τριπολιτσιώτης mode: "Ουουου να χΑθείτε νούμερα" που σας πείραξαν και τα στρατόπεδα." Και λίγα σας λέει κομπλεξικοί.

Λες και οι τρομεροί και ικανοί ελευθεροι επαγγελματίες της πολης θα μπορουσαν να βγαζουν λεφτα από άλλους, εκτός από δημόσιους υπαλλήλους.... Αντε παλικαράκι μου....κοιτα γυρω σου...... Ψοφησαν τους δημ υπαλληλους.....ψοφησε και η πόλη......ή δε το βλέπεις???

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.