Αρχιερατικός Εσπερινός της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην ΙΜ Λουκούς (pics,vid)

Αρχιερατικός Εσπερινός της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην ΙΜ Λουκούς (pics,vid)

Αύγουστος 06, 2019 - 10:16
0 σχόλια

Το απόγευμα της Δευτέρας 5 Αυγούστου ξεκίνησαν στον επαρχιακό δρόμο Άστρους-Δολιανά , στην Ιερά Μονή Λουκούς οι πανηγυρικές εκδηλώσεις για την εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

 Στο προαύλιο χώρο της Μονής τελέστηκε με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα ο Αρχιερατικός Εσπερινός του χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.Αλέξανδρος, οποίος κήρυξε και το πανηγυρικό της μέρας, πλαισιωμένος απ' τους ιερείς της Μητροπόλεως.

Ακολούθησε η Αρτοκλασία και η Λιτάνευσις της ιεράς εικόνος. Πλήθος λαού παρευρέθηκε στον εσπερινό και ανάμεσα τους ο βουλευτής βουλευτής Αρκαδίας με τη Ν.Δ. κ.Βλασης , ο νεοεκλεγείς περιφερειακός σύμβουλος κ.Σκαντζός, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Β.Κυνουρίας κ. Καμπύλης, οι νεοεκλεγείς δημοτικοί σύμβουλοι κα Μπάρλα, κος Σαμαρτζής και κος Καμπύλης Ιων., ο τωρινός πρόεδρος Δ.Κ Δολιανών κος Καζάς και ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης κ. Μποροβήλος.

Χρόνια Πολλά σ'ολους τους εορτάζοντες!!

Περισσότερα στο Astrosnews.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

Εσπερινός Μεταμόρφωσεως Σωτήρος στην Λουκού 2019


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.