Αρχιερατική δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως (pics,vid)

Αρχιερατική δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως (pics,vid)

Σεπτέμβριος 24, 2017 - 12:30
0 σχόλια

Με την Αρχιερατική Δοξολογία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλεξάνδρου, ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις της τελευταίας ημέρας για την 196η Επέτειο της Άλωσης της Τριπολιτσάς.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος έφθασε στην κεντρική πλατεία της Τρίπολης στις 10:30 όπου και τον υποδέχθηκαν οι βουλευτές του Νομού Αρκαδίας Γ. Παπαηλιού, Κ. Βλάσης και Οδ. Κωνσταντινόπουλος, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης και ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής.

Τον Πανηγυρικό της Ημέρας εκφώνησε ο εκπαιδευτικός και εκδότης Νίκος Γαργαλιώνης.

Σύσσωμος Κλήρος και Λαός, παρουσία εκπροσώπων των πολιτικών και πολιτειακών Αρχόντων, ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, της Αστυνομίας, του Στρατού και όλων των φορέων του Νομού Αρκαδίας και της Περιφέρειας, αντιπεριφερειάρχες, αντιδήμαρχοι, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι και πολιτευτές, τίμησαν τους ηρωικούς προγόνους μας, που με αυτοθυσία και αυταπάρνηση έδωσαν τη ζωή τους για τη λευτεριά της Τριπολιτσάς και κατ' επέκταση ολόκληρου του γένους, καθώς η Άλωση της πόλης με πρωτεργάτη τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη υπήρξε καθοριστικής σημασίας για την επιτυχή έκβαση της επανάστασης.

Video: 

Arcadia Portal.gr Αρχιερατική δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.