Αρχές Σεπτεμβρίου ο τελικός του Super Cup Αρκαδίας

Αρχές Σεπτεμβρίου ο τελικός του Super Cup Αρκαδίας

Ιούνιος 24, 2019 - 23:15
1 σχόλια

Την διεξαγωγή του Super Cup Αρκαδίας για τις αρχές Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας Σταύρος Τσαγγούρης στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΣ Αρκαδίας το απόγευμα της Δευτέρας 24 Ιουνίου.

Το Super Cup Αρκαδίας ανάμεσα στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ Τρίπολης και το Κυπελλούχο Λεωνίδιο θα πραγματοποιηθεί λίγες ημέρες πριν από την έναρξη των αγών του Κυπέλλου Αρκαδίας και ουσιαστικά θα αγωνιστική αυλαία ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Η ακριβής ημερομηνία δεν έχει ακόμα αποφασιστεί ενώ θα γίνει προσπάθεια από πλευράς ΕΠΣ Αρκαδίας προς στον Αστέρα Τρίπολης ο αγώνας - γιορτή για το Αρκαδικό ποδόσφαιρο ο τελικός δηλαδή του Super Cup να γίνει στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Νομίζω ότι το Άστρος είναι ποιό σωστό να γίνει αυτός ο αγώνας.. Δεν νομίζω για έναν τόσο μικρής σημασίας αγώνα να γίνει στο γήπεδο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.