Το Αρχείο Τσακωνιάς συμμετέχει στο Μελιτζάzz 2018

Το Αρχείο Τσακωνιάς συμμετέχει στο Μελιτζάzz 2018

Ιούνιος 23, 2018 - 14:18
0 σχόλια

Το Αρχείο Τσακωνιάς συμμετέχει στο Μελιτζάzz 2018 με εκδηλώσεις που διοργανώνει στο Αρχοντικό Τσούχλου και στην Φάμπρικα Πολιτισμού.

Εκθέσεις – Λειτουργούν καθ΄ όλη την διάρκεια του Μελιτζάzz.

Έκθεση Υφαντικής. Ελάτε σε επαφή με μια τέχνη που τείνει προς εξαφάνιση. Θαυμάστε αξιόλογα έργα τσακώνικης υφαντικής αλλά και έργα από το εργαστήρι υφαντικής που λειτουργεί το Αρχείο Τσακωνιάς.
Έκθεση Βιβλίου. Γνωρίστε τον Τσακώνικο Πολιτισμό και την Τσακώνικη Παράδοση μέσα από τις εκδόσεις του Αρχείου Τσακωνιάς από το 1954 μέχρι σήμερα.

Παρουσίαση Βιβλίου – Παρασκευή 6 Ιουλίου 19:45 Φάμπρικα Πολιτισμού

Παρουσίαση του βιβλίου «ΤΑ ΑΣΚΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ» του ιερέα Γεωργίου Πετρή, εφημέριου του Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου στον Άγιο Ανδρέα Κυνουρίας. Μια βαθιά έρευνα και καταγραφή του ασκητικού μοναχισμού στην Κυνουρία, την Αρκαδία και τον Πάρνωνα των Βυζαντινών μέχρι και των πρώτων μεταεπαναστατικών χρόνων. Πολύτιμη καταγραφή και διάσωση υλικού, πλούσια φωτογραφική τεκμηρίωση των ασκηταριών-μνημείων πίστης και ιστορίας, δεμένων με την τοπική πολιτιστική κληρονομιά, τη συλλογική μνήμη και την ταυτότητα.

Προβολή Ταινιών

Όλες οι ταινίες που θα προβληθούν στο Μελιτζάzz 2018 φέτος θα τις παρακολουθήσετε στον κήπο του Αρχοντικού Τσούχλου, στο γνώριμο μέρος που παρακολουθείτε χρόνια τώρα τις προβολές του Cine “Το Αρχείον”

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018 21:30 – Τραγούδα Animation | 2016 | 108΄
Ο Μπάστερ Μουν, ένα κοάλα που χρειάζεται επειγόντως μια εμπορική επιτυχία για να περισώσει το σχεδόν χρεοκοπημένο θέατρό του, αποφασίζει να διοργανώσει έναν ανοιχτό σε όλους διαγωνισμό τραγουδιού.
Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018 21:30 – Billy Elliot, Γεννημένος χορευτής Κοινωνική | 2000 | 111΄
Στην επαρχιακή Αγγλία του 1984, κι ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η μεγάλη απεργία των ανθρακωρύχων, ο 11χρονος Μπίλι κάνει κρυφά μαθήματα μπαλέτου, αντί να προπονείται στην πυγμαχία. Η κλίση του στο χορό παρεξηγείται από το κοινωνικό και οικογενειακό του περιβάλλον, που έχει μια άλλη νοοτροπία και κουλτούρα, χάρη όμως στην επιμονή της δασκάλας του ο Μπίλι καταφέρνει να θριαμβεύσει.
Κυριακή 8 Ιουλίου 2018 21:30 – Μαύρος Κύκνος Θρίλερ | 2010 | 108΄
Μια νεαρή μπαλαρίνα πρέπει να αποδείξει στον απαιτητικό καλλιτεχνικό διευθυντή της ότι μπορεί να ενσαρκώσει τον πρώτο ρόλο στη «Λίμνη των Κύκνων». Ταυτόχρονα, προσπαθεί να απαγκιστρωθεί από την ψυχαναγκαστική μητέρα της και να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό μιας φιλόδοξης συναδέλφου της.

Καλή Διασκέδαση, μείνετε συντονισμένοι μετά το Μελιτζάzz ξεκινάει το θερινό σινεμά που αγαπήσαμε το Cine “Το Αρχείον” με πολλές εκπλήξεις, πρώτες προβολές και πανελλήνιες πρεμιέρες.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.