Αρχαιρεσίες στον Σύλλογο Απανταχού Πελετιωτών «Οι Άγιοι Απόστολοι»

Αρχαιρεσίες στον Σύλλογο Απανταχού Πελετιωτών «Οι Άγιοι Απόστολοι»

Ιούλιος 21, 2018 - 18:03
0 σχόλια

Τη Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018 στις 19:00 στην κεντρική πλατεία Πελετών θα διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Απανταχού Πελετιωτών "Οι Άγιοι Απόστολοι".

Με σκοπό τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή των μελών στις εκλογικές διαδικασίες, ο Σύλλογος αποφάσισε, προς διευκόλυνση όλων, οι εκλογές να πραγματοποιηθούν την επομένη της Γιορτής Κρασιού μιας και οι περισσότεροι κάτοικοι και τα μέλη του χωριού θα είναι συγκεντρωμένα στα Πελετά στο πλαίσιο των θερινών τους διακοπών.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα κάτωθι:
Παρουσίαση έργου Συλλόγου την περίοδο 2015 - 2018.
Διαχειριστικός και οικονομικός έλεγχος του Συλλόγου από τα μέλη του για την περίοδο 2015 - 2018.
 Έγκριση της οικονομικής διαχείρισης του Συλλόγου.
Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την περίοδο 2018 - 2021.
Οποιοδήποτε άλλο θέμα τεθεί προς συζήτηση από τα παριστάμενα μέλη.

Η συζήτηση θα είναι ανοικτή και δικαίωμα να λάβουν το λόγο έχουν όλα τα παριστάμενα μέλη.

Παράλληλα, υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν όλα τα οικονομικώς εντάξει μέλη του Συλλόγου, τα οποία έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Επίσης, μέλη που θα τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες την ημέρα των εκλογών μπορούν να συμμετάσχουν κανονικά στις διαδικασίες. 

Όσοι ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα για τις επερχόμενες εκλογές μπορούν να επικοινωνήσουν με το Σύλλογο μέσω τηλεφώνου στο: 6909873838 ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση agioiapostoloipeleta@gmail.com και να κοινοποιήσουν κατ' αυτόν τον τρόπο την υποψηφιότητά τους. 

Η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος των υποψηφίων άρχεται στις 17 Ιουλίου και λήγει στις 9 Αυγούστου 2018.

Προς διευκόλυνση όλων των μελών του Συλλόγου, όσοι δεν μπορέσουν να παραστούν στις εκλογές για τις αρχαιρεσίες του νέου Διοικητικού Συμβουλίου δύνανται να εξουσιοδοτήσουν κάποιο άλλο μέλος που θα παρευρεθεί. Κάθε μέλος που έχει εξουσιοδοτηθεί δικαιούται να ψηφίσει τόσες φορές όσες και οι εξουσιοδοτήσεις που έχει.

Τέλος, ο Σύλλογος αναμένει από τα μέλη του να δώσουν δυναμικό «παρών» και να συμμετάσχουν με θέρμη στις συλλογικές διαδικασίες.

(ΠΗΓΗ: leonidion.gr)


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.