Αρχαίο Θέατρο, Βιολογικός Καθαρισμός και παιδικές χαρές στην Επιτροπή Διαβούλευσης Μεγαλόπολης (vid)

Αρχαίο Θέατρο, Βιολογικός Καθαρισμός και παιδικές χαρές στην Επιτροπή Διαβούλευσης Μεγαλόπολης (vid)

Νοέμβριος 16, 2017 - 09:13
0 σχόλια

Την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου συνεδρίασε η επιτροπή διαβούλευσης του Δήμου Μεγαλόπολης για συζήτηση και γνωμοδότηση επί των παρακάτω θεμάτων:

• Εισήγηση-Διατύπωση γνώμης σχετικά με την Κατάρτιση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Μεγαλόπολης οικονομικού έτους 2018.

• Συζήτηση σχετικά με την Κατάρτιση Προϋπολογισμού του Δήμου Μεγαλόπολης οικονομικού έτους 2018.

Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ.Παπαδόπουλος και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Δάρρας και Φουσέκης παρουσίασαν το τεχνικό πρόγραμμα του 2018 και απάντησαν σε ερωτήσεις των μελών της επιτροπής. Όλα σχεδόν τα μέλη της επιτροπής έκαναν πολλές ερωτήσεις και επισημάνσεις με κυριότερα τα θέματα του Αρχαίου Θεάτρου, του Βιολογικού Καθαρισμού, του κυκλοφοριακού, την κατάσταση των δρόμων , τις παιδικές χαρές και της ανάγκης έργων στα χωριά. Επίσης έγινε συζήτηση για την καθυστέρηση των διαδικασιών για να γίνουν τα έργα λόγω της γραφειοκρατίας και της νομοθεσίας.

Δείτε στα 2 βίντεο που ακολουθούν ολόκληρη την συνεδρίαση από το Καφενείο Μεγαλόπολης

 

Ειδήσεις: 
Video: 

Επιτροπή διαβούλευσης Δήμου Μεγαλόπολης για τεχνικό πρόγραμμα 2018 - Βίντεο 1


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.