Άργος: Αναβλήθηκε για την Πέμπτη η δίκη της δημοτικής υπαλλήλου για υπόθεση δωροληψίας και εκβίασης (vid)

Άργος: Αναβλήθηκε για την Πέμπτη η δίκη της δημοτικής υπαλλήλου για υπόθεση δωροληψίας και εκβίασης (vid)

Μάρτιος 10, 2019 - 08:25
4 σχόλια

Για την ερχόμενη Πέμπτη αναβλήθηκε η δίκη της δημοτικής υπαλλήλου η οποία κατηγορείται για δωροληψία και εκβίαση, καθώς το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν προσήλθε στο δικαστήριο. Σύμφωνα με το Argolida Portal (δείτε ΕΔΩ), η δικηγόρος της κατηγορουμένης προσκόμισε έγγραφο με το οποίο αποδεικνύεται ότι η πελάτισσά της είχε διακομισθεί στο Ασκληπιείο Βούλας στην καρδιολογική κλινική.

Θυμίζουμε ότι για δωροληψία και εκβίαση κατηγορείται δημοτική υπάλληλος, που συνελήφθη στην Αργολίδα, από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, ενώ σε βάρος της σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η έρευνα πραγματοποιήθηκε έπειτα από καταγγελία για εκβιαστική απαίτηση χρηματικού ποσού, ενώ κατά τη σύλληψή της κατασχέθηκε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό που είχε λάβει.

Επιπλέον, διερευνήθηκε η εμπλοκή επιπλέον προσώπου, ενώ το σχετικό προανακριτικό υλικό υποβλήθηκε στις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές.

Σύμφωνα με τον Alpha, την καταγγελία έκανε ένας ξυλουργός που ζήτησε εργολαβία στο δήμο. Οπως ενημέρωσε τις αρχές, μια γυναίκα υπάλληλος του εν λόγω δήμου, του ζήτησε 2.000 ευρώ για να πάρει τη δουλειά «για την ίδια και για τον δήμαρχο».

Ο ξυλουργός συναντήθηκε και με τον δήμαρχο ο οποίος φέρεται να του είπε «ό,τι συνεννοηθείς με την υπάλληλο, δεν ξέρω τίποτα εγώ».

Ο ξυλουργός ενημέρωσε τις αρχές, πήρε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, τα παρέδωσε στην υπάλληλο η οποία και συνελήφθη.

Κατά το ρεπορτάζ του Alpha κλήθηκε για ανωμοτί κατάθεση και ο δήμαρχος ο οποίος θεωρείται ύποπτος για συναυτουργία σε δωροληψία και για άμεση συνέργεια σε εκβίαση.

Video: 

ArgolidaPortal.gr Αναβολή για την Πέμπτη στην υπόθεση δωροληψίας και εκβίασης στο δήμο Άργους


4 Σχόλια

20:27. Δηλαδή θες να πείς οτι ο Δήμος μας παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις; Πέφτω απο τα σύννεφα!

Έχω την εντύπωση ότι πρόκειται για Δημοτική Σύμβουλο και όχι Δημοτική υπάλληλο. Καλό θα ήταν να διευκρινιστεί.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.