Αρφάνης: Αγαπώ τον Πανθυρεατικό, ο Ερμής με αγκάλιασε και με πίστεψε (vid)

Αρφάνης: Αγαπώ τον Πανθυρεατικό, ο Ερμής με αγκάλιασε και με πίστεψε (vid)

Απρίλιος 01, 2018 - 15:21
0 σχόλια

Ο Δημήτρης Αρφάνης για πολλά χρόνια φορούσε την κιτρινόμαυρη φανέλα του Πανθυρεατικού έχοντας ζήσει σπουδαίες στιγμές και έχοντας παράλληλα πανηγυρίσει αρκετούς τίτλους.

Πλέον ο έμπειρος αμυντικός αγωνίζεται στον Ερμή όμως η ατυχία και ο τραυματισμός του έχουν στερήσει από την ομάδα του τις πολύτιμες υπηρεσίες του με τον ίδιο να μένει εκτός και από τον τόσο σημαντικό αυτό αγώνα που τελικά έκρινε τον πρωταθλητή.

Το περίεργο παιχνίδι της μοίρας έφερε τον τον Δημήτρη Αρφάνη να τραυματίζεται σοβαρά στον πρώτο γύρο κόντρα στην πρώην του ομάδα τον Πανθυρεατικό γεγονός που τον έχει αφήσει εκτός γηπέδων για ολόκληρη την αγωνιστική σεζόν.

Λίγα λεπτά πριν από την σέντρα του αγώνα ο Δημήτρης Αρφάνης μίλησε στην κάμερα εκφράζοντας τα συναισθήματα του για τον τραυματισμό του και την απουσία του από ένα τέτοιο παιχνίδι και με το ήθος που τον διακρίνει δεν ξέχασε να στείλει το δικό του ξεχωριστό μήνυμα  στην πρώην του ομάδα αλλά και στην νυν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Αρφάνης:

Για το γεγονός πως δεν αγωνίζονταν σε αυτό το παιχνίδι: ‘’Θα ήθελα να ζήσω αυτό το παιχνίδι εντός αγωνιστικού χώρου όμως η ατυχία δεν με άφησε.  Θα μείνω εκτός και θα απολαύσω τον αγώνα με την ευχή ο καλύτερος να κερδίσει. Είναι πολύ δύσκολο για μένα που είμαι απ’ έξω αλλά είναι κάτι που δεν αλλάζει’’.

Για τα συναισθήματα του κόντρα στην παλιά του ομάδα: ‘’Η αγάπη μου για την ομάδα του Άστρους είναι γνωστή όμως αυτός ο κύκλος έχει ολοκληρωθεί.  Η ομάδα του Ερμή με αγκάλιασε, πίστεψε σε μένα ξεκινήσαμε καλά και δυστυχώς δεν κατάφερα να συνεχίσω αυτό που άρχισε’’.

Για την εφετινή σεζόν του Ερμή: ‘’Προσωπικά ναι πίστευα πως οι δύο αυτές ομάδες θα μπορούσαν να διεκδικήσουν τον τίτλο. Είχα δει το υλικό που υπάρχει. Το Άστρος κάθε χρόνο πρωταγωνιστεί και η Μελιγού ήρθε στην Α’ κατηγορία με ένα πολύ καλό ρόστερ από το Β’ τοπικό όπου μαζί και με κάποιες προσθήκες που έγιναν το επίπεδο ανέβηκε. Το είχα κουβεντιάσει με κάποια παιδιά στην ομάδα από την αρχή ότι σαν στόχος ήταν η τριάδα ωστόσο πήγαμε ακόμα πιο καλά απ’ όσο αρχικά πιστεύαμε’’.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Αρφάνης: Αγαπώ τον Πανθυρεατικό, ο Ερμής με αγκάλιασε και με πίστεψε


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.