Αρέσει ο Μωραΐτης και τον παρακολουθεί ο Αστέρας

Αρέσει ο Μωραΐτης και τον παρακολουθεί ο Αστέρας

Δεκέμβριος 03, 2019 - 15:50
1 σχόλια

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και οι περισσότερες ομάδες τσεκάρουν τα ρόστερ τους, διαπιστώνουν τα όποια κενά και ενεργοποιούν τις λίστες τους για τυχόν ενίσχυση ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

Ο Αστέρας Τρίπολης παρότι κρατάει κλειστά ακόμα τα χαρτιά του είναι πιθανό να βγει στην αγορά αναζητώντας να κάνει μία ίσως και δύο κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ του αναφορικά με την επιθετική του γραμμή.

Από την εγχώρια αγορά σύμφωνα με πληροφορίες ψηλά σε περίοπτη θέση στην κιτρινομπλέ μεταγραφική λίστα βρίσκεται το όνομα του 22χρονού επιθετικού Παναγιώτη Μωραΐτη που αγωνίζεται στην Super League 2 με την φανέλα της Παναχαϊκής. 

Ο Παναγιώτης Μωραίτης είναι ο κλασικός φορ περιοχής με καλή τεχνική κατάρτιση ενώ αποτελεί τα τελευταία χρόνια το βαρύ πυροβολικό της Παναχαϊκής και την σεζόν αυτή που διανύουμε μετράει 4 γκολ σε 7 συμμετοχές ενώ είχε 14 σε 29 την περσινή χρονιά.

Ο ταλαντούχος επιθετικός από το Αγρίνιο παρακολουθείται από τα κιτρινομπλέ ραντάρ και αρέσει στους ανθρώπους της αρκαδικής ομάδας μιας και βρίσκεται και σε εξαιρετική ηλικία καθώς πρόκειται για 22χρονό ποδοσφαιριστή με γεμάτες χρονιές. 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.