Αρέσει ο Ενσικουλού στον Αστέρα Τρίπολης

Αρέσει ο Ενσικουλού στον Αστέρα Τρίπολης

Μάρτιος 20, 2018 - 11:30
1 σχόλια

Μπορεί να έχουμε διακοπή του πρωταθλήματος με απόφαση της κυβέρνησης, όμως ο Αστέρας Τρίπολης προχωρά κανονικά τον αγωνιστικό αλλά και μεταγραφικό σχεδιασμό του.

Το ρόστερ της επόμενης περιόδου, είναι δεδομένο, πως θα έχει διαφορές με το φετινό μιας και θα υπάρξουν οι αναμενόμενες προσθαφαιρέσεις. Όσο πλησιάζουμε στο καλοκαίρι τα πράγματα περνούν από την θεωρία στην πράξη και αυτό συμβαίνει με παίκτες που θα αποχαιρετήσουν την Τρίπολη αλλά και με άλλους που θα την γνωρίσουν για τα καλά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ArcadiaPortal.gr μία περίπτωση που φαίνεται πως προχωρά για τον Αστέρα Τρίπολης είναι του επιθετικού του Πλατανιά Κλαρκ Ενσικουλού. Πρόκειται για έναν γρήγορο φορ που είναι γεννημένος το 1992, είναι από το Κονγκό και παρά την άσχημη πορεία της ομάδας του, αυτός κατάφερε να ξεχωρίσει με πέντε γκολ στο πρωτάθλημα.

Προηγούμενες ομάδες του είναι οι Λιλ Β', Εβιάν Β', Εβιάν, Σταντ Λαβαλουά, ενώ κατά τη διάρκεια της σεζόν το όνομά του ακούστηκε και για άλλους συλλόγους όπως η ΑΕΚ και η γαλλική Τουλούζ.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.