Άρεσε ο Παναρκαδικός, θέλει χρόνο το Λεωνίδιο

Άρεσε ο Παναρκαδικός, θέλει χρόνο το Λεωνίδιο

Αύγουστος 13, 2017 - 20:43
4 σχόλια

Φιλική αναμέτρηση: Παναρκαδικός-Λεωνίδιο 3-0

Ο Παναρκαδικός στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι για την νέα σεζόν φιλοξένησε στο γήπεδο του στην Τρίπολη το Λεωνίδιο το απόγευμα της Κυριακής 13 Αυγούστου με το τριφύλλι να επικρατεί με σκορ 3-0 της ομάδας της Νότιας Κυνουρίας.

Οι δύο ομάδες αποτελούν τους δύο εκπροσώπους του Αρκαδικού ποδοσφαίρου στην Γ’ Εθνική κατηγορία και θα βρεθούν αντίπαλοι και στην διάρκεια της σεζόν στο νέο πρωτάθλημα για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Με τα πόδια βαριά από την προετοιμασία και για τις δύο ομάδες η φιλική αυτή αναμέτρηση δίνει την δυνατότητα στον Γιώργο Αντωνόπουλο και τον Γιάννη Νενεκούμη να δοκιμάσουν πράγματα και βγάλουν πολύτιμα συμπεράσματα για την συνέχεια της προετοιμασίας και ασφαλώς να διακρίνουν την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές τους.

Σε αυτό το πρώτο δείγμα ο Παναρκαδικός έδειξε πιο έτοιμος και με περισσότερες επιλογές από το Λεωνίδιο με τους πράσινους να έχουν την κυκλοφορία της μπάλας σε όλη την διάρκεια του βγάζοντας κατά διαστήματα ωραίες συνεργασίες και πετυχαίνοντας τρία τέρματα με την ομάδα της Νότιας Κυνουρίας από την άλλη να έχει περισσότερο παθητικό ρόλο στον αγώνα σε ένα παιχνίδι όπου σαφέστατα το σκορ περνάει σε δεύτερη μοίρα την δεδομένη χρονική στιγμή.

Σκόρερ για τον Παναρκαδικό ο Συραγγέλας στο πρώτο ημίχρονο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος ενώ στην επανάληψη το τριφύλλι πέτυχε δύο ακόμα γκολ με τον Αρδάμη και τον Γιουγκούδη.

Την πρώτη τους εμφάνιση με την πράσινη φανέλα έκαναν οι Νίκος και Δημήτρης Λυμπερόπουλος όπως και τα υπόλοιπα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Άρεσε ο υπό δοκιμή Τζορτζ ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι νεαροί δανεικοί από τον Αστέρα Τρίπολης Νάτσης και Τσιώλης.

Από την άλλη το Λεωνίδιο που ήρθε και «λαβωμένο» στην Τρίπολη με τους Ανδρέα Κυρίο και Γρηγόρη Λάτση να μην αγωνίζονται έδειξε πως χρειάζεται ακόμα αρκετή δουλειά με τον χρόνο βέβαια να κυλά υπέρ για να μπορέσει στην συνέχεια να διορθώσει πράγματα και να παρουσιαστεί έτοιμο στις επίσημες υποχρεώσεις του στην επιστροφή του στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Παναρκαδικός: Ψυχογιός, Τσέκος, Μπινιώρης, Κυριακόπουλος, Νάνος, Νάτσης, Τζόρτζ, Λυμπερόπουλος Δ., Συραγγέλας, Καδάς, Λυμπερόπουλος Ν.

Έπαιξαν και οι: Άσσεν, Μπούτας, Αλέμης, Στρέμπας, Αρδάμης, Μπουτσικάρης, Τσιώλης, Απειρανθίτης, Γιουγκούδης, Ζευκιλής, Μπουλούγαρης, Τσίπας.

Λεωνίδιο: Γιαννούσης, Δολιανίτης, Τσεμπελής, Λάλας, Κυρίος Π., Μπακάλης, Καττής, Χιώτης, Γιαννούσης, Βρετάκης, Κατσικαδάς.

Έπαιξαν και οι: Λάτσης Γιωρ., Μπαιρακτάρης, Ντούτσιας, Καραγκούνης, Χείλαρης.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Πολύ καλή εικόνα ο Παναρκαδικος...Ο πιτσιρικάς το στόπερ πολύ μέλλον

Ο Παναρκαδικός από ότι φαίνεται φέτος θα έχει καλή ομάδα,επειδή έδιωξε κάποιους οι οποίοι δεν βοηθούσαν την ομάδα,.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.