Το ArcadiaPortal σας προτείνει

Το ArcadiaPortal σας προτείνει

Φεβρουάριος 05, 2013 - 13:41

Το ArcadiaPortal.gr σας ετοιμάζει προτάσεις για τις καθημερινές.
Οι προτάσεις μας γι’ αυτή την εβδομάδα είναι οι εξής:

Σινεμά
DJANGO Ο ΤΙΜΩΡΟΣ: Δύο χρόνια πριν τον Εμφύλιο Πόλεμο, στον αμερικάνικο Νότο, ο Django, ένας σκλάβος που έχει υποφέρει τα πάνδεινα από τα πρώην αφεντικά του, εκπαιδεύεται σαν κυνηγός επικηρυγμένων από τον γερμανικής καταγωγής Dr. King Schultz. Οι δυο τους τα καταφέρνουν και είναι η σειρά του Django να ζητήσει τη βοήθεια του Dr.Schultz για να βρει την Broomhilda, την γυναίκα του που έχασε σε σκλαβοπάζαρο. (Δείτε ΕΔΩ όλο το πρόγραμμα του Cine Ville Tripolis)

Τηλεόραση
-Αυτοψία την Πέμπτη στον Alpha στις 23:00. Πολιτικοί, τεχνοκράτες αλλά και άνθρωποι της τέχνης και του θεάματος συνοδεύουν τον Αντώνη Σρόιτερ σε ρεπορτάζ που διεξάγονται σε ολόκληρη την Ελλάδα κι έρχονται οι ίδιοι πρόσωπο με πρόσωπο με φλέγοντα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα.
- Gamer Τρίτη στις 22:00 στο Star.

Πολιτισμός
-Ιστορική εκδήλωση στο ΣΑΟΟ την Τετάρτη στις 20:00 με θέμα :
«Από τη μεσαιωνική πόλη στη νεότερη, από την οθωμανική στη νεοελληνική. Η συμβολή της ελληνικής επανάστασης στη δημιουργία της νέας ελληνικής πόλης στην Πελοπόννησο». (Περισσότερα ΕΔΩ)
-Ομιλία με θέμα: Παθήσεις του γαστρεντερικού συστήματος την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου στις 19:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Σταδίου Τεγέας. (Περισσότερα ΕΔΩ)
-Ενημερωτική εκδήλωση για το πρόγραμμα: «Αρκαδικό Δίκτυο για την Κοινωνική Συνοχή» την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου στις 19.00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης. (Περισσότερα ΕΔΩ)

Βιβλίο
Όσο αντέχει η ψυχή, της Λένας Μαντά
Από την ημέρα που γεννιέται η Ηρώ, η ζωή της είναι ένας αγώνας για επιβίωση. Δύσβατοι όλοι οι δρόμοι που κλήθηκε να βαδίσει, σαν κοριτσάκι, σαν έφηβη, σαν νέα κοπέλα, σαν γυναίκα. Θα χρειαστεί να αντιπαλέψει τον νοσηρό «πατριό» της, να αντιμετωπίσει ένα βίαιο σύζυγο αργότερα, με την οικονομική καταστροφή και τη φυγή της στην Κύπρο και να δώσει τη μεγαλύτερη μάχη απ’ όλες: να σώσει τα παιδιά της από τις λανθασμένες επιλογές τους.

DVD
Taken 2
Αστυνομική, Δραματική, Δράσης, Θρίλερ. Όταν ο Μπράιαν Μιλς ανακαλύπτει πως η πρώην σύζυγός του, Λενόρ, ετοιμάζεται να ζητήσει διαζύγιο, την καλεί μαζί με την κόρη τους, Κιμ, σε ένα ειδυλλιακό Σαββατοκύριακο στην Κωνσταντινούπολη, με την ελπίδα να κερδίσει ξανά την καρδιά της. Στο παρελθόν όμως, ο Μπράιαν έχει σκοτώσει για να σώσει την κόρη του και τώρα αυτός και η οικογένειά του θα πρέπει να πληρώσουν. Ο Μπράιαν και η Λενόρ απάγονται, αλλά η Κιμ καταφέρνει να αποδράσει.

Διασκέδαση-φαγητό
-μυστίλλη στην Πατρών Γερμανού 10-12.(Περισσότερα ΕΔΩ)
-Για καφέ, κρέπες, βάφλες και παγωμένο γιαούρτι στο Froyo στην πλατεία Αγίου Βασιλείου.

-Διασκεδάζουμε Ελληνικά στο Cova την Τετάρτη με τον dj Konstantino

-Την Πέμπτη το συγκρότημα Koza Mostra στο Olive Green.(Περισσότερα ΕΔΩ)