Arcadian Experience: Μοναδικές εμπειρίες στην Αρκαδία μέσα από τα μάτια τριών φίλων (vid)

Arcadian Experience: Μοναδικές εμπειρίες στην Αρκαδία μέσα από τα μάτια τριών φίλων (vid)

Νοέμβριος 07, 2018 - 10:26
2 σχόλια

Τρεις νέοι άνθρωποι, Νίκος Καλτεζιώτης, Γιώργος Βασιλόπουλος, Χάρης Παινέσης, με κίνητρο την πολύχρονη φιλία και την αγάπη τους για την Αρκαδία, αποφάσισαν να αναδείξουν τις ομορφιές της, μέσα από τη δική τους οπτική γωνία.

Ταξιδεύουν σε διάφορα μέρη του νομού και συναντούν ανθρώπους που ζουν μακριά από τα αστικά κέντρα. Γίνονται -για λίγο- μέρος της καθημερινότητάς τους κι αποκτούν αξέχαστες εμπειρίες. ´Ολα αυτά μπορείτε να τα παρακολουθείτε στο YouTube, όπου έχουν δημιουργήσει το δικό τους κανάλι.

Στο πρώτο επεισόδιο αποφάσισαν να ασχοληθούν με τον πρωτογενή τομέα παραγωγής του νομού μας.

Όπως αναφέρουν:

"Έτσι, επισκεφτήκαμε το οινοποιείο ΤΡΟΥΠΗ όπου παρέα με το φίλο μας Θοδωρή Κουτσουμπό είχαμε την ευκαιρία για μία μοναδική ξενάγηση με κεντρικό θέμα συζήτησης το Μοσχοφίλερο Μαντινείας(ΠΟΠ).Στη συνέχεια, κατευθυνθήκαμε προς τις Αραχαμίτες όπου παρέα με τον κύριο Μίμη Μανιάτη( έμπειρος αγρότης της περιοχής) είδαμε από πρώτο χέρι πόσο δύσκολη και απαιτητική είναι η καθημερινότητα ενός αγρότη. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στο επόμενο ΄΄extreme'' μας επεισόδιο, όπως αποφασίσαμε να το ονομάσουμε, για νέες περιπέτειες !!! ...και μη ξεχάσετε να μας εκφράσετε τη γνώμη σας μέσω comment ή και με απευθείας επικοινωνία μαζί μας ! "

Παρουσιαστές: Γιώργος Βασιλόπουλος Νίκος Καλτεζιώτης Χάρης Παινέσης

Εικονοληψία: Αλέξανδρος Καναβός Κώστας Κουτσουμπός

Μοντάζ: Παύλος Σνυτκό

Video: 

Arcadian Experience - Episode 1


2 Σχόλια

καλή προσπάθεια αλλά αργησε να μπει στο ζουμί λιγο. ελπιζω τα επομεν ανα ειναι καλυτερα

Αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτά τα τρία νέα παιδιά γιατί η προσπάθεια που κάνουν δείχνει ότι υπάρχουν νέοι άνθρωποι με ευγενείς ανησυχίες κόντρα σε κάποιους άλλους που περί αλλα ασχολούνται.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.