Το Arcadia Portal στην κορυφή: Ρεκόρ επισκέψεων τον Ιανουάριο

Το Arcadia Portal στην κορυφή: Ρεκόρ επισκέψεων τον Ιανουάριο

Φεβρουάριος 01, 2019 - 10:13
1 σχόλια

690.272 μοναδικές επισκέψεις, 147.619 νέοι χρήστες, και 2.084.259 προβολές σελίδας 

Με τον πιο δυναμικό τρόπο ξεκίνησε το 2019 για το Arcadia Portal. Η αναγνωσιμότητα του site μας εκτοξεύτηκε τον Ιανουάριο, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των Google Analytics. Το Arcadia Portal έχει μια σταθερά ανοδική πορεία και κερδίζει συνεχώς αναγνωστικό κοινό, και αυτό αποτυπώνεται στην πλέον επίσημη μέτρηση, την οποία σας παρουσιάζουμε:

690.272 μοναδικές επισκέψεις, 147.619 νέοι χρήστες, και 2.084.259 προβολές σελίδας ανεβάζουν το Arcadia Portal στην κορυφή των μέσων ενημέρωσης στην Αρκαδία και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Όλοι εμείς, η ομάδα του Arcadia Portal, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμότατα όλους εσάς, τους αναγνώστες μας, που συνεχώς μας ανεβάζετε όλο και ψηλότερα. Η εμπιστοσύνη σας είναι το κίνητρο για να συνεχίσουμε την εντατική δουλειά, προκειμένου να παρουσιάζουμε τα γεγονότα, την τοπική, ελληνική και διεθνή ειδησεογραφία, με εγκυρότητα και πληρότητα.

Θερμότατα, επίσης, ευχαριστούμε τους διαφημιζομένους μας, οι οποίοι μας στηρίζουν σταθερά με την εμπιστοσύνη τους.

Τέλος, ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους συνεργάτες μας για τη συνεχόμενη και ακούραστη προσπάθειά τους.

Κάθε επιτυχία είναι ακόμα ένας λόγος για να συνεχίσουμε να προσπαθούμε ακόμα πιο πολύ, με πίστη στις αξίες μας και με προσήλωση στον μοναδικό μας σκοπό, που είναι η δική σας ενημέρωση.

Σας ευχαριστούμε!

Η ομάδα του Arcadia Portal


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Κοιτάζουμε για να δούμε ο Παυλαρας τι γράφει μιας και τα ξέρει όλα, και για μερικούς γραφικούς που ειναι το δείγμα του κλασικού ξερολα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.