Αποχή των μαθητών και του ΔΣ Άστρους- Εξώδικο στον Φ. Γκέσουρα

Αποχή των μαθητών και του ΔΣ Άστρους- Εξώδικο στον Φ. Γκέσουρα

Μάιος 31, 2012 - 14:59

Γενικευμένη μορφή τείνει να πάρει η αντίδραση της τοπικής κοινότητας Βόρειας Κυνουρίας σχετικά με το θέμα του ορισμού των σχολικών περιφερειών από τον σχολικό σύμβουλο Φώτη Γκέσουρα. Και αυτό γιατί μετά από αντίστοιχη απόφαση της χθεσινοβραδυνής τους έκτακτης Γενικής Συνέλευσης οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Άστρους θα προχωρήσουν αύριο Παρασκευή 1 Ιουνίου σε κινητοποιήσεις και συγκεκριμένα σε αποχή των μαθητών από τα μαθήματά τους.

Επίσης οι πληροφορίες του Arcadiaportal.gr κάνουν λόγο για μεγάλη αναστάτωση που έχει προκληθεί στην περιοχή με την απόφαση του σχολικού συμβούλου και εκτός από την αποχή, που αποτελεί μία πρώτη μορφή κινητοποιήσεων, οι γονείς θα προχωρήσουν και στην αποστολή εξωδίκου στον σύμβουλο Φώτη Γκέσουρα ζητώντας του να μην εμμείνει στην απόφασή του και να αφήσει τις σχολικές περιφέρειες ως έχουν. 

Παράλληλα αύριο το πρωί στη διάρκεια της κινητοποίησης στο χώρο του σχολείου θα γίνει και νέα γενική συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ώστε να αποφασιστούν οι περαιτέρω ενέργειές τους...

Ελένη Τράκα

Ειδήσεις: