Αποβολή Μπαράλες και ροντέο στο φιλικό της Λαμίας με τον Απόλλωνα

Αποβολή Μπαράλες και ροντέο στο φιλικό της Λαμίας με τον Απόλλωνα

Αύγουστος 19, 2018 - 13:28
0 σχόλια

Ο διαιτητής Μπουμαρσόπουλος ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής της φιλικής αναμέτρησης της Λαμίας με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην πρόβα τζενεράλε των δύο ομάδων πριν την έναρξη της Super League.

Η αποβολή του Χερόνιμο Μπαράλες στο 85' με δεύτερη κίτρινη κάρτα σήκωσε τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων της Λαμίας και του Μπάμπη Τεννέ όπου εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο προκαλώντας την οργή τους για την απόφαση αυτή.

Η αποβολή του Αργεντινού φορ που επέστρεψε στην χώρα μας θεωρείται από τους ανθρώπους της Λαμίας υπερβολική αφού δεν υπάρχει κάποια κραυγαλέα παράβαση από ποδοσφαιριστή και κυρίως για κάποιο αντιαθλητικό χτύπημα με αποτελέσμα ο "Χέρο" να χάσει την πρεμιέρα της Super League με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Στα του αγώνα ο Απόλλωνας Σμύρνης πήρε την φιλική νίκη επί της Λαμίας με σκορ 0-1 με γκολ που σημείωσε ο Έιρελς στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης.

Λαμία: Μελίσσας, Ασίγκμπα, Μπουλούλης (46’ Καραγκούνης), Βάντερσον (70’ Παπαργυρίου), Επστάιν, Δημούτσος (60’ Τσούκαλος), Μπερτόλιο, Αναστασιάδης, Μπλάζιτς (76’ Οσμάν), Μπαράλες, Αντέτζο.

Απόλλων Σμύρνης: Χουάντερσον (46’ Βάσιτς), Κύργιας, Τζανετόπουλος, Βαφέας, Κοντοές (77’ Ροσίς), Στάθης, Γκονζάλες, Γκίνο, Μπεντινέλι, Έιλερς, Ελ Χέλβε (46’ Κονέ).

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.