Αποθέωση στην επιστροφή της αποστολής στην Τρίπολη και δυνατά Παναρκαδικός (vid)

Αποθέωση στην επιστροφή της αποστολής στην Τρίπολη και δυνατά Παναρκαδικός (vid)

Μάρτιος 31, 2019 - 22:25
2 σχόλια

Η αποστολή του Παναρκαδικού εδώ και λίγη ώρα επέστρεψε θριαμβεύτρια από το Ύπατο έχοντας βγάλεις εις πέρας με επιτυχία τον μεγάλο της εφετινό στόχο που ήταν η παραμονή στην κατηγορία.

Το 1-1 κόντρα στο Ύπατο και ο βαθμός της ισοπαλίας σημαίνει παραμονή για το ιστορικό τριφύλλι της Τρίπολης στην Γ' Εθνική δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε του 8ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Στο γήπεδου του Παναρκαδικού το βράδυ της Κυριακής 31 Μαρτίου βρέθηκαν μέλη της πράσινης διοίκησης για να υποδεχθούν την αποστολή και όλοι μαζί να πανηγυρίσουν την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.

Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο πνίγηκαν στις αγκαλιές των ανθρώπων του Παναρκαδικού με στο σκηνικό των πανηγυρισμών να μεταφέρεται στην αίθουσα του πρώτου ορόφου όπου και στήθηκε ένα μίνι γλέντι χαράς και ευτυχίας.

Όλοι μαζί διοίκηση, ποδοσφαιριστές, προπονητικό επιτελείο μια αγκαλιά βροντοφώναξαν με όλη τους την δύναμη ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ-ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ-ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ με την ιαχή να γεμίζει όλο το γήπεδο και όλη την πόλη.

Ο μεγάλος και ιστορικός Παναρκαδικός χάρη στην τιτάνια προσπάθεια της διοίκησης του πέρασε όλους τους σκόπελους που βρήκε μπροστά του και με πίστη στην τεράστια αυτή προσπάθεια άφησε πίσω του κάθε δυσκολία και παραμένει στην θέση που του αξίζει. 

 

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Oταν κάποιοι γυρίσουν στις φάρμες των ζώων τους και στις εξωχώριες μπίζνες τους η πόλη θα καταλάβει τι σας οφείλει!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.