Αποθέωση και «Παναρκαδικός» στα Σπάτα (vid)

Αποθέωση και «Παναρκαδικός» στα Σπάτα (vid)

Οκτώβριος 21, 2019 - 09:35
0 σχόλια

Ο Παναρκαδικός έφυγε θριαμβευτής από τα Σπάτα επικρατώντας με 0-2 του Αήττητου παίρνοντας μια νίκη μεγάλης βαθμολογικής αλλά και ψυχολογικής σημασίας για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος του 6ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Οι πράσινοι στα Σπάτα είχαν και την συμπαράσταση λίγων αλλά πιστών φιλάθλων τους που είτε ταξίδεψαν από την Τρίπολη είτε πήγαν από διάφορες περιοχές της Αττικής για να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα και να σταθούν στο πλευρό της.

Με το τέλος της αναμέτρησης οι φίλαθλοι του τριφυλλιού αποθέωσαν τον προπονητή της ομάδας Θανάση Στάικο και τους ποδοσφαιριστές με την αποστολή να πηγαίνει προς την εξέδρα που βρίσκονταν οι φίλαθλοι του Παναρκαδικού για την ανταπόδοση στο χειροκρότημα και από τις δύο πλευρές.

Μάλιστα εκτός από το χειροκρότημα δεν έλειψε και η συνήθεια που έγινε αγαπημένη λατρεία καθώς όλοι μαζί μια αγκαλιά στα κάγκελα της εξέδρας των φιλοξενουμένων του γηπέδου των Σπάτων ακούστηκε δυνατά τρεις φορές το "Παναρκαδικός".

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcaiaPortal.gr Αποθέωση και «Παναρκαδικός» στα Σπάτα


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.