Αποθέωση Αστέρα στην Ριζούπολη (vid)

Αποθέωση Αστέρα στην Ριζούπολη (vid)

Δεκέμβριος 10, 2017 - 20:19
6 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επικρατώντας και του Απόλλλωνα Αθηνών με σκορ 1-3 στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας» της Ριζούπολης για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Στο πλευρό της αρκαδικής ομάδας βρέθηκαν και εκδρομείς από την Τρίπολη αλλά και Αστεριανοί από την Αθήνα δίνοντας με τα τραγούδια τους τον δικό τους τόνο και ρυθμό από τις εξέδρες.

Λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα ο Σάββας Παντελίδης και οι ποδοσφαιριστές του κατευθύνθηκαν προς την κερκίδα φιλοξενουμένων του «Γεώργιος Καμάρας» φιλάθλους γνωρίζοντας την αποθέωση από τους .

Ο Αστέρας Τρίπολης ανέβασε στην επίσημη σελίδα του στο you tube το βίντεο με το «ευχαριστώ» και την αποθέωση.

Ειδήσεις: 
Video: 

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!


6 Σχόλια

Μιλαμε τη ραχουλα την αποθεωσαν 10.000 φιλαθλοι.χα χα χα χα χα χα χα χα χα .............

μη γελας ρε 13.57,τα παιδια δεν πηγαν με ενα ταξι στην αθηνα ,δεν τους χωραγε οφειλω να ομολογησω,ευγε τους, μαζεψαν τρια ταξι και πηγαν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

@13.57 & 16.40 σας αφιερώνω παροιμίες:Αν ήταν η ζήλια ψώρα, θα κόλλαγε όλη η χώρα. [Ελληνική]. Αυτός που ζηλεύει, έχει επίγνωση της κατωτερότητάς του. [Ελληνική]. Είδε ο βάτραχος που πετάλωναν το άλογο, σήκωσε κι αυτός το πόδι του. [Ελληνική]. Η ζήλια χτυπά τους άλλους κι αυτή τραυματίζεται μόνη της. [Ελληνική].

ρε 18.05 εμεις γελαμε και εσυ λες οτι ζηλευουμε?να ζηλεψουμε τι? τους τιτλους σας? τον κοσμο σας που παιζετε σε αδειο γηπεδο,τι στο καλο να ζηλεψουμε ,ειλικρινα πες μας τι,ας στο καλο μας εκανες και γελασαμε ακομα περισσοτερο,αλλα μια και λες παροιμιες ,να σου πω κι εγω μια ,μιας και διαβαζουμε περι φορμαρισματος-περι τριτης ομαδας περι ομαδαρας γενικοτερα κλπ,ΟΣΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ ,χαχαχχαχαχαχαχαχχα

@ 21.55 πεσε στον @19.40:Γλώσσα παπούτσι, μυαλό κουκούτσι. Λέγεται για φλύαρους που μιλάνε δίχως να σκέφτονται.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.