Αποτελέσματα ΑΕΚ Τρίπολης – Super10s_xmas2016

Αποτελέσματα ΑΕΚ Τρίπολης – Super10s_xmas2016

Δεκέμβριος 27, 2016 - 08:35
0 σχόλια

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του εσωτερικού τουρνουά super 10s  στον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Η πρώτη συνάντηση των μικρών αθλητών του ομίλου έγινε την Τρίτη 20/12, με τα παιδιά να αγωνίζονται με πολύ διάθεση, κέφι και συναγωνιστικότητα, τόσο σε αγώνες μονού, όσο και διπλών.

Το εσωτερικό τουρνουά super 10s  που διοργανώνει για 11η χρονιά ο όμιλός τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, ήταν για παιδιά 5-8 ετών κόκκινου επιπέδου. Στο τέλος των αγώνων μοιράστηκαν χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά και δόθηκε ραντεβού μετά την γιορτή των Φώτων, όπου θα γίνει η δεύτερη συνάντηση.

Φωτογραφίες από την πρώτη συνάντηση των Super 10s μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα του ομίλου μας στο FB (https://www.facebook.com/georgepap00/photos/?tab=album&album_id=11985062...)

Ευχαριστούμε όλους τους αθλητές και τους γονείς τους, που παραβρέθηκαν, παρά το κρύο, στις εγκαταστάσεις μας και συμμετείχαν στους αγώνες. Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλά Χριστούγεννα με υγεία και κάθε ευτυχία!!!

Ειδήσεις: 
Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.