Αποτελέσματα 2ου αγώνα από το 2ο Τοπικό Πρωτάθληµα Κατάβασης MTB Αρκαδίας 2016

Αποτελέσματα 2ου αγώνα από το 2ο Τοπικό Πρωτάθληµα Κατάβασης MTB Αρκαδίας 2016

Ιούνιος 28, 2016 - 10:29
0 σχόλια

Ο 2ος αγώνας, του 2ου τοπικού πρωταθλήµατος κατάβασης Αρκαδίας, ολοκληρώθηκε µε επιτυχία στο πανέµορφο µονοπάτι της Βυτίνας την Κυριακή 26.6.16. Το µονοπάτι ήταν γλιστερό και αρκετά βαρύ λόγω της έντονης βροχόπτωσης του Σαββάτου, κάτι το οποίο δυσκόλεψε τους αναβάτες.

Οι διοργανωτές είχαν κάνει καλή προετοιµασία σε θέµατα σήµανσης, καθαρισµού και όλων των υπόλοιπων ενεργειών που προβλέπονται για τέτοιου είδους αγώνες. Επίσης, µεγάλη προσοχή έδωσαν στα επικίνδυνα σηµεία, στα οποία υπήρχαν µέλη του συλλόγου, εθελοντές και ο Ερυθρός Σταυρός.

Όλα πήγαν τέλεια, χωρίς κανένα σοβαρό τραυµατισµό και ζηµιές στα ποδήλατα. Οι συµµετέχοντες έµειναν ικανοποιηµένοι και περιµένουν τον επόµενο αγώνα, στο urban trail ∆ολιανών την Κυριακή 18 Σεπτέµβρη 2016. Η απονοµή έγινε στον “Παραδοσιακό Ξενώνα - Σινόη” στη Βυτίνα, που περίµεναν σουβλάκια, µπύρες και µια µεγάλη και πολύ καλή παρέα.

Τρέχουµε για να νικήσουµε, αλλά πάνω απ’ όλα το κάνουµε, για να περνάµε καλά!

Ευχαριστούµε όλους όσους έβαλαν τα δυνατά τους για να γίνει αυτός ο αγώνας, όλους τους συµµετέχοντες εντός και εκτός Αρκαδίας , τους εθελοντές που µας στήριξαν πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα και τέλος, ευχαριστούµε τον Ερυθρό Σταυρό για την πολύτιµη παρουσία του.

∆ιοργάνωση
ΑΕΚ Τρίπολης
Arcadia MTB Club


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.